Dereköy'de yol çalışmaları tamamlandı! Muhtar Eroğlu çalışmalara engel olanları kınadı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı İncirdere Köyü'nde, uzun süredir beklenen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Muhtar Oğuzhan Eroğlu, projeye destek veren yetkililere teşekkür ederken, gelecekteki çalışmalarla köyün ulaşımının daha da iyileştirileceğini duyurdu. Ayrıntılar için hemen tıklayın!

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı İncirdere Köyü’nde, uzun süredir beklenen sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşım daha güvenli ve konforlu hale geldi.

İncirdere Köyü Muhtarı’ndan Teşekkür Mesajı

İncirdere Köyü Muhtarı Oğuzhan Eroğlu, çalışmaların sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada, köy halkı adına projeye destek veren yetkililere teşekkür etti. Eroğlu, “Köyümüzün yollarında sıcak asfalt çalışması başarıyla tamamlanmıştır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Valimiz Tülay Baydar Bilgihan hanımefendiye, milletvekillerimiz Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz’a, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın’a, değerli Kaymakamımız Bayram Gale’ye ve il genel meclisi üyemiz İbrahim Avcıl’a şahsım ve köylülerimiz adına şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

Gelecek Yıllarda Çalışmalar Devam Edecek

Muhtar Eroğlu, köydeki yol çalışmalarının tamamen bitmediğine de dikkat çekti. Asfaltlanmamış kısımlar için önümüzdeki yıllarda yeni çalışmaların planlandığını belirterek, "Kalan yolları da önümüzdeki dönemde tamamlayacağız," dedi. Muhtar, ayrıca çalışmaların önüne engel koymaya çalışan kişileri kınayarak, köyün kalkınma çabasını engellemek isteyenlere karşı birlik içinde olunması gerektiğini vurguladı.

DereköyOğuzhan Eroğlusıcak asfalt yol yapım çalışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.