Dr. Türker Öksüz'den orman yangınlarına karşı çağrıda bulundu

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, orman yangınlarına karşı yürütülen mücadelenin önemine dikkat çekti. İzmir, Aydın, Manisa ve diğer illerde çalışan ekipleri takdir eden Vali Dr. Türker Öksüz, vatandaşlardan duyarlılık beklediğini ifade etti.

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla orman yangınlarına karşı yürütülen mücadelenin önemine dikkat çekti.

Vali Dr. Türker Öksüz, İzmir, Aydın, Manisa, Bolu ve Karabük’te çıkan orman yangınlarına karşı büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm ekipleri takdir ettiğini belirterek, "Orman Kahramanlarımız, TSK personelimiz, polisimiz, jandarmamız, itfaiye ekiplerimiz, AFAD personelimiz ve devletimizin ilgili kurumları, #YeşilVatan için gece gündüz demeden mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

Dr. Türker Öksüz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

#OrmanKahramanları’mız, TSK personelimiz, polisimiz, jandarmamız, itfaiye ekiplerimiz, AFAD personelimiz ile devletimizin ilgili kurumları tüm imkanları ile İzmir, Aydın, Manisa, Bolu ve Karabük’te çıkan orman yangınları ile canla başla, gece gündüz demeden #YeşilVatan için mücadele ediyor.

Her koşulda ödün vermeden büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

İlimiz sınırları içerisinde bulunan tüm ormanlık alanlarda ve orman yangınları açısından riskli olarak değerlendirilen bölgelerde resmi/sivil devriyeler ve drone vasıtasıyla etkin ve sürekli olarak denetim ve gözetim faaliyetleri yürütülmektedir. Hiç bir yanlışa müsade etmeyeceğiz.

Sevgili vatandaşlarımız, orman yangınlarının %89’u insan kaynaklı çıkmaktadır. Bu sebeple özellikle bu günlerde daha fazla hassassiyet ve duyarlılık beklediğimizi bir kez daha ifade ediyorum.

❌ Anız Yakma
❌ İzmarit Atma
❌ Ateş Yakma
❌ Çöp Atma

Türker Öksüzorman yangınıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.