Geleceğin sanatçıları, şenlikler kapsamında sahneye çıktılar

Korkuteli, Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri'nin üçüncü gününde Istanaz Sanat Merkezi öğrencileri sahne aldı.

Korkuteli, Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri'nin üçüncü gününde Istanaz Sanat Merkezi öğrencileri sahne aldı.

Istanaz Sanat Merkezi öğrencileri, dinleyicilere etkileyici bir performans sergileyerek etkinliğe sanatsal bir renk kattı. Genç yeteneklerin müzik gösterileri, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, şenlikler hakkında yaptığı açıklamada, “Korkuteli olarak, geleneksel değerlerimizi yaşatmayı ve bu güzel etkinliklerle şehrimize katkı sağlamayı sürdürüyoruz. Istanaz Sanat Merkezi öğrencilerinin ve Samet Bozan’ın performansları, bu yılki şenliklerimizi daha da özel kıldı. Etkinliklerimizin bu şekilde büyük bir ilgi görmesi, bizleri son derece mutlu ediyor. Herkesin katılımıyla bu tür organizasyonların devam edeceğine inanıyorum. Tüm katılımcılara ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli’nin geleneksel kültürünü yaşatmayı amaçlayan şenlikler, şehrin dört bir yanından katılım gösteren vatandaşlar için keyifli bir buluşma noktası oldu. Hem yerel halk hem de ziyaretçiler, sanat dolu bu özel günün tadını çıkardı.

Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan GüreşleriSaniye CaranTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.