Hülya Gümüş duyurdu! Bucak'ta araçlara 2 günlüğüne ücretsiz yapılacak

Bucak Belediyesi, vatandaşların güvenliği için önemli bir adım attı. Araçlarınızın güvenliği için kaçırılmayacak bir fırsat. 15-16 Ağustos'ta tüm araçlara ücretsiz gaz kaçak kontrolü ve ayarı yapılacak.

Bucak Belediyesi, vatandaşların güvenliğini ön planda tutarak önemli bir kampanya başlattı. 15-16 Ağustos tarihlerinde Lukoil Petrol İstasyonunda tüm araçlara ücretsiz gaz kaçak kontrolü, gaz analizi ve gaz ayarı hizmeti verilecek.

Bu sayede araç sahipleri, olası gaz kaçaklarını tespit ederek hem kendi güvenliklerini hem de çevrenin güvenliğini sağlayabilecekler. Ayrıca, aracın performansını etkileyen ve yakıt tüketimini artıran sorunların da önüne geçilebilecek.

Bucak Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşların kampanyadan yararlanmaları için Lukoil Petrol İstasyonuna gelmeleri istendi. Ücretsiz olarak sunulacak bu hizmet, hemşehrilerin memnuniyeti için büyük önem taşıyor.

gaz kaçak kontrolügaz analizigaz ayarıBucak Belediyesi Belpaş PetrolleriHülya GümüşTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.