Hülya Gümüş, Özgür Özel'e 15 numaralı Oğuzhanspor forması hediye etti

Başkan Hülya Gümüş, Burdur'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığındaki İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı. İş birliği ve projeler görüşüldü.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Burdur’da gerçekleştirilen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığındaki İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Başkan Gümüş, toplantının Burdur’da düzenlenmesinden büyük onur duyduğunu ifade etti.

Başkan Hülya Gümüş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Burdur’da, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in başkanlığında gerçekleştirilen İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldık. Programın ev sahipliğini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptı. Memleketimizde bu kadar önemli bir etkinliğin düzenlenmiş olması büyük bir onurdu.

Birçok belediye başkanıyla bir araya gelerek, iş birliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirme fırsatı bulduk. Bu verimli toplantıda, halkımıza daha iyi hizmet sunmak için deneyimlerimizi ve projelerimizi paylaştık. Katılım gösteren tüm belediye başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Toplantıda, farklı belediye başkanlarıyla iş birliği ve dayanışmanın güçlendiğini belirten Başkan Gümüş, halkın ihtiyaçlarına yönelik daha iyi hizmet sunabilmek için deneyim ve projelerini paylaştıklarını vurguladı.

Başkan Hülya Gümüş, Genel Başkan Özgür Özel'e Bucak Belediyesi Oğuzhanspor forması hediye etti.

Hülya GümüşÖzgür ÖzelOğuzhansporTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.