İnstagram kapanınca VPN arttı, VPN kullananları neler bekliyor? Siber güvenlik uzmanından önemli uyarı

Instagram'a erişim engeli sonrası VPN kullanımında dikkat! Siber Güvenlik Uzmanı Raşit Bilgin, kullanıcıları güvenlik açıklarına karşı uyardı. Detaylar haberimizde.

SOSYAL MEDYA VE SİBER GÜVENLİK UZMANI RAŞİT BİLGİN KULLANICILARI UYARIYOR !

İNSTAGRAMA ERİŞİM NE ZAMAN AÇILACAK ?

VPN UYGULAMALARINA YÖNELENLERİ NELER BEKLİYOR ? GÜVENLİK AÇIĞI VARMI ?

İnstagramın türkiyeye erişim engeli getirmesiyle birlikte instagrama türkiyeden erişim sağlanamıyor .Bu sebepten dolayı çoğu kullanıcı instagrama giriş sağlayabilmek için 3.part vpn uygularımalarını indirmekte ve farklı ıp adreslerine bağlanıp farklı ülkelere bağlanıp instagrama giriş sağlayabilmekte peki bu ne kadar güvenli yasal mı ?

Sosyal Medya ve Siber Güvenlik Uzmanı Raşit Bilgin 3.tip uygulamaların hiçbiri sağlıklı değil ve vpn tipi uygulamalar bütün telefonunuzu ele geçirebiliyor.Banka bilgilerinize , instagram şifrenize erişip hatta instagramınızı tamamen çalabiliyor. Kesinlikle ve kesinlikle kullanılmasını önermiyorum diyerek açıklamasına özellikle eklediğini belirtelim .

Erişime açılana kadar devletimizin kararını beklemek zorundayız.Bence vpn kendi kendini kandırmaktır.VPN uygulamasını hiçbir şekilde kullanmamamız gerekiyor.Çünkü instagram hesabımız ve birçok uygulamamızdan olabiliriz .Bütün mail adreslerininiz , banka bilgileriniz, fotoğraflarınız herşeyinize kolaylıkla erişim sağlayabilirler.

İnstagramVPNTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.