İstanbul'da kapkaççılar polisten kaçamadı.

Şişli’de motosikletli kapkaççılar bir kişinin telefonunu çaldı. Detaylar haberimizde.

Şişli’de yolda yürüyen bir kişinin telefonunu çalan motosikletli kapkaççılar önce güvenlik kamerasına, sonra polise yakalandı.
Olay, Şişli’de 6 Temmuz saat 21.30’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda yürüyen N.B.Ö.’nün elinde tuttuğu telefon, yanına motosikletle yaklaşan iki kişi tarafından çalındı. Şoke olan yaya, bir süre hırsızları kovaladı. Kapkaççılar kaçarken, mağdur ise polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği tespit etti. Görüntülere, kaçan motosikletli iki şahıs ve onları yakalamaya çalışan mağdurun yansıdığı görüldü. Şüpheliler Oktay E.B. (20) ile Hakkı G.Y.(35) polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Oktay E.B.’nin daha önceden 38 suç kaydı, Hakkı G.Y.’nin ise 12 suç kaydı olduğu belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

hırsızlıkTürkiyeİstanbulŞişli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.