Mansur Yavaş’ın eski danışmanı Volkan Memduh Gültekin’in acı günü! Annesini kaybetti

Mansur Yavaş’ın eski danışmanı Volkan Memduh Gültekin’in annesi Emel Gültekin vefat etti. Yavaş, başsağlığı mesajıyla üzüntüsünü paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın uzun yıllar boyunca danışmanlığını yapan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörlüğü görevinde bulunan Volkan Memduh Gültekin, acı bir haberle sarsıldı. Gültekin’in annesi Emel Gültekin, Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Canımız, annemiz Emel Gültekin Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün (pazartesi) ikindi namazına müteakip Karşıya Mezarlığı'nda defnedilecektir.” ifadeleriyle üzüntüsünü paylaştı.

Bu acı haberin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, sosyal medya hesabı üzerinden eski basın danışmanına başsağlığı dileğinde bulundu. Yavaş, "Uzun yıllar boyunca basın danışmanım olarak çalışan Volkan Gültekin’in değerli annesinin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Görevinden İstifa Etmişti

Volkan Memduh Gültekin, geçtiğimiz aylarda Mansur Yavaş’ın basın danışmanı olarak görev yaptığı 15 yıllık süreyi sona erdirerek görevinden istifa etmişti. Ayrılığını duyurduğu açıklamada, kararını kamuoyuyla paylaşan Gültekin’in ayrılığı, birçok kişi tarafından dikkat çekmişti.

Gültekin’in annesinin vefatı, başta Ankara Büyükşehir Belediyesi çevresi olmak üzere geniş bir kitlede derin üzüntü yarattı.

HaberlerMansur YavaşVolkan Memduh GültekinTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.