MasterChef 2024 ana kadro! MasterChef giren 20. yarışmacı kim oldu? İşte MasterChef son yarışmacının ismi!

MasterChef 2024 ana kadrosuna giren son yarışmacı belli oldu. Peki MasterChef'te ana kadroya giren 20. yarışmacı kim oldu? Büyük heyecanın yaşandığı gecede Nevzat, ana kadroya giren 20. yarışmacı oldu. Detaylar burada!

MasterChef 2024'te heyecan dorukta! Ana kadroya giren son yarışmacının belirlendiği gecede 7 yarışmacı büyük bir mücadele sergiledi. İşte ana kadroya giren 20. yarışmacı ve MasterChef'in son ismi... İlk etapta yarışmacılardan Taş Kadayıf yapmaları istendi. En başarılı olan 5 yarışmacı bir üst tura adını yazdırdı. Peki MasterChef'te ana kadroya giren 20. yarışmacı kim oldu?

MASTERCHEF İLK ETAPTA TAŞ KADAYIF!

MasterChef ana kadroya girecek olan 20. yarışmanın belirleneceği gecede en başarılı beş tabak şefler tarafından belirlendi. Şeflerin seçtiği isimler Adel, Sevim, Mehmet, Beyza Nur ve Nevzat olarak açıklandı. 5 isim arasından en başarılı tabağı yapan isim ise şefler tarafından yapılan açıklama ile Beyza Nur olarak açıklandı.

MASTERCHEF İKİNCİ TURDA YARATICILIK!

MasterChef'te ikinci tura kalan 5 yarışmacıya verilen ürünle yaratıcı bir tabak çıkarmaları istendi. Verilen ana ürün Bezelye ve Araka olarak açıklandı. Yarışmacılar arasında yapılan tabakların ardından şefler tarafından tadımlar yapıldı. Gecede en başarılı tabağı ve son üçe kalan üç isim Mehmet, Sevim ve Nevzat oldu. Mehmet gecenin üçüncü ismi olurken Nevzat ve Sevim son ikiye kalan isimler oldu.

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN 20. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef'te ana kadroya giren 20. yarışmacı Nevzat oldu. Sevim bundan sonra yarışmaya yedeklerden dahil olmaya çalışacak.

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI

1. Zeynep

2. Hakan

3. Onur

4. Ümmühan

5. Deniz

6. Çağlar

7. Serhat

8. Alper

9. Ayşe

10. Beril

11. Semih

12. Eda

13. Muratcan

14. Zeynep

15. Nigar

16. Beyza

17. Emre

18. Kaan

19. Kerem

20. Nevzat

kaynak: Milliyet

MasterChefMasterChef Türkiye ana kadroTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.