Mustafa Gün'den ilk açıklama! MHP Burdur yeni başkanı Mustafa Gün bakın neler söyledi

Devlet Bahçeli'nin onayıyla MHP Burdur İl Başkanlığı'na Mustafa Gün getirildi. Gün, Burdur’da MHP’nin başarısı için çalışacaklarını belirtti. Detaylar haberimizde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı’nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın onayıyla Burdur İl Başkanlığına Mustafa Gün getirildi. Bu görevlendirme ile MHP Burdur’da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Gün, görevin kendisi için kutsal bir sorumluluk olduğunu belirtti.

İlk Açıklama: “Burdur’da Partimizin Başarısı İçin Mücadele Edeceğiz”

Göreve atanmasının ardından ilk açıklamasını yapan Mustafa Gün, lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek Burdur’da MHP ve Cumhur İttifakı için canla başla çalışacağına vurgu yaptı. Gün, Burdur’daki her bir vatandaşın dertlerine ortak olup mutluluklarını paylaşacaklarını belirtti. Göreve “Bismillah” diyerek başladığını ifade eden Gün, “Rabbim, Milliyetçi Ülkücü Harekete güzel hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip eylesin,” dedi.

“Türkeş’in İzinde, Bahçeli’nin Emrinde Burdur İçin Çalışacağız”

Gün, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in izinde olduklarını ve Genel Başkan Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda Burdur’da MHP’nin başarısı için her türlü gayreti göstereceklerini dile getirdi. İl Başkanı olarak Burdur’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha ileri taşımayı hedeflediğini belirten Gün, “Cumhur İttifakı’nın Burdur’da üstün başarılara imza atması için mücadelemizi sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.

Mustafa GünMHP Burdur İl BaşkanlığıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.