Mustafa Oğuz, Hakan Fidan'la birlikte Saruhanlı'da

AK Parti'nin Şehir Buluşmaları programı kapsamında Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Saruhanlı'da Türkiye Yüzyılı hedeflerini ele aldı. Saruhanlı'nın önemi vurgulandı.

AK Parti’nin "Şehir Buluşmaları" programı çerçevesinde Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılı Hedefleri Ele Alındı

Bakan Hakan Fidan ve Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Belediye Başkanı Ekrem Cıllı ve partililerin de katıldığı programda, Türkiye’nin yeni yüzyılda hedeflediği vizyonu ele aldılar. Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Saruhanlı halkının gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oğuz, bu büyük vizyonun Türkiye’yi 2023 sonrasına taşıyacak önemli projeleri içerdiğini vurguladı.

 

"Saruhanlı Bizim İçin Önemli"

Hakan Fidan, Saruhanlı’nın AK Parti hükümetleri döneminde büyük gelişim kaydettiğini ifade ederek, "Saruhanlı, Türkiye Yüzyılı’nda daha da parlayacak. Halkımızla omuz omuza vererek, ülkemizi daha ileriye taşıyacağız" dedi.

Mustafa OğuzHakan FidanŞehir BuluşmalarıTürkiyeManisa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.