NOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuş

Burdur Bucak'ta açılan NOV Mimarlık, Esad Atasoy ve İrem Demirezen'in vizyonuyla hizmete başladı. Estetik ve fonksiyonel yapılarla ilçeye yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Burdur’un Bucak ilçesinde açılan NOV Mimarlık Ofisi, yoğun bir katılımla hizmete başladı. Bucak'ta mimarlık alanında yeni bir soluk kazandırmak için Esad Atasoy ve İrem Demirezen’in girişimleriyle ilçeye kazandırıldı.

Çocukluk Arkadaşlarının Vizyonu Bucak’ta Hayat Buluyor

Mesleki kariyerlerine Antalya’da başlayan ve burada edindikleri deneyimleri Bucak’a aktarmak isteyen çocukluk arkadaşları Esad Atasoy ve İrem Demirezen, NOV Mimarlık ile ilçeye estetik ve fonksiyonel yapılar kazandırmayı hedefliyor. 

“Kendi Vizyonumuzu Bucak’a Taşımak İstiyoruz”

Açılışta konuşan Esad Atasoy, "İrem’le çocukluk arkadaşıyız, ikimiz de Bucaklıyız. Antalya’da üç yıl süren yoğun iş temposunun ardından, edindiğimiz deneyimi kendi memleketimize taşımak istedik. Bucak’ta kendi vizyonumuzu hayata geçirip bu ilçeye katkı sunmayı amaçlıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“Fonksiyonel ve Estetik Yapılar İçin Hazırız”

İrem Demirezen de heyecanını paylaştığı konuşmasında, “Bucak için estetik ve fonksiyonel yapılar oluşturacağımıza inanıyorum. Hep birlikte güzel projelere imza atmak dileğiyle herkese teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

Esad Atasoy : 0 543 671 84 55

İrem Demirezen : 0 541 624 68 52

Adres: Oğuzhan Mahallesi 3906 Sokak 6/3 Bucak/Burdur

MimarNOV MimarlıkTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.