NOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuş

Burdur Bucak'ta açılan NOV Mimarlık, Esad Atasoy ve İrem Demirezen'in vizyonuyla hizmete başladı. Estetik ve fonksiyonel yapılarla ilçeye yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

NOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuş

Burdur’un Bucak ilçesinde açılan NOV Mimarlık Ofisi, yoğun bir katılımla hizmete başladı. Bucak'ta mimarlık alanında yeni bir soluk kazandırmak için Esad Atasoy ve İrem Demirezen’in girişimleriyle ilçeye kazandırıldı.

Çocukluk Arkadaşlarının Vizyonu Bucak’ta Hayat Buluyor

Mesleki kariyerlerine Antalya’da başlayan ve burada edindikleri deneyimleri Bucak’a aktarmak isteyen çocukluk arkadaşları Esad Atasoy ve İrem Demirezen, NOV Mimarlık ile ilçeye estetik ve fonksiyonel yapılar kazandırmayı hedefliyor. 

“Kendi Vizyonumuzu Bucak’a Taşımak İstiyoruz”

Açılışta konuşan Esad Atasoy, "İrem’le çocukluk arkadaşıyız, ikimiz de Bucaklıyız. Antalya’da üç yıl süren yoğun iş temposunun ardından, edindiğimiz deneyimi kendi memleketimize taşımak istedik. Bucak’ta kendi vizyonumuzu hayata geçirip bu ilçeye katkı sunmayı amaçlıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“Fonksiyonel ve Estetik Yapılar İçin Hazırız”

İrem Demirezen de heyecanını paylaştığı konuşmasında, “Bucak için estetik ve fonksiyonel yapılar oluşturacağımıza inanıyorum. Hep birlikte güzel projelere imza atmak dileğiyle herkese teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

Esad Atasoy : 0 543 671 84 55

İrem Demirezen : 0 541 624 68 52

Adres: Oğuzhan Mahallesi 3906 Sokak 6/3 Bucak/Burdur

NOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuşNOV Mimarlık Bucak'ta açıldı! Bucak'a estetik bir dokunuş

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çavdır Belediyesi ve Burdur Mimarlar Odası'ndan şehircilik protokolü
Bölgesel

Çavdır Belediyesi ve Burdur Mimarlar Odası'ndan şehircilik protokolü

Çavdır Belediyesi ile Burdur Mimarlar Odası, şehircilik alanında önemli bir iş birliği protokolü imzaladı. Bu anlaşma ile sağlık kentleşme ve modern şehircilik ilkeleri doğrultusunda daha hızlı ve nitelikli teknik hizmet sunulması hedefleniyor.

Minaresi olmayan camii görenleri hayrete düşürüyor
Bölgesel

Minaresi olmayan camii görenleri hayrete düşürüyor

Kartal'da bulunan köprünün altında ki Şeyh Şamil Camii'nin minaresinin olmaması nedeniyle görenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

8019 ada 1 parsel kentsel dönüşüm projesinde çalışmalarda sona yaklaşılıyor.
Bölgesel

8019 ada 1 parsel kentsel dönüşüm projesinde çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alan olarak ilan edilen yaklaşık 6 bin metrekarelik alana sahip Mimarsinan Mahallesi 8019 ada 1 parsel kentsel dönüşüm projesinde çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Binası, Depremlere Dirençli Yapısıyla Dikkat Çekiyor
Yaşam

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Binası, Depremlere Dirençli Yapısıyla Dikkat Çekiyor

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Hizmet Binası, 6 Şubat depremlerinde etrafındaki onlarca binanın yıkılmasına rağmen hala ayakta duruyor. Mimarlar Odası yönetimi, binanın rezerv alan içinde kaldığını ve kentsel hafıza alanı çerçevesinde yıkılmaması gerektiğini savunuyor.

Arkasında bıraktığı mirasın gizemi hala çözülemedi
Yaşam

Arkasında bıraktığı mirasın gizemi hala çözülemedi

Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.

Emre Afacan önemli açıklamalarda bulundu
Bölgesel

Emre Afacan önemli açıklamalarda bulundu

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olan Mimar Emre Afacan, katıldığı bir televizyon programında ilçenin geleceği ve çözüm önerileri üzerine önemli açıklamalarda bulundu.