Ölümler sonrası İzzet Akbulut Burdur için talebini yineledi

TBMM'de konuşan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur'da yaşanan diyaliz skandalında 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İzzet Akbulut talebini yineledi.

TBMM'de konuşan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur'da yaşanan diyaliz skandalında 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Akbulut, Salı günü diyaliz skandalıyla ilgili yaptığı açıklamada 4 hastanın entübe olduğunu bildirmişti.

Milletvekili İzzet Akbulut, " Bugün itibariyle ise entübe olan 3 hastadan Mustafa Demir, Saniye Aksöz ve ismi bilinmeyen Somalili bir hasta hayatını kaybetti. Demir ve Aksöz ailelerine sabırlar diliyoruz." dedi.

Akbulut, Burdur'da yaşanan sağlık sorunlarına da dikkat çekerek şunları söyledi:

"Burdurlu hemşehrilerimiz her seferinde bizlerin burada Burdur’un sağlık anlamında yetersiz bir yatırım aldığını dile getirmemizi istiyorlar. Yıllardan beri Burdurlu hemşehrilerimiz baştan önemli bir olay geldiğinde Isparta’ya Antalya’ya Denizli’ye sevk edilmek durumunda kalıyorlar. Sebebi de eğitim araştırma hastanesinin olmayışı. Sebebi de tıp fakültesinin olmayışı artık bu isyanı duyun. Burdurlu hemşehrilerimize tıp fakültesi ve eğitim araştırma kazandırın diyorum. Teşekkür ediyorum."

İzzet AkbulutTBMMTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.