TBMM'de konuşan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur'da yaşanan diyaliz skandalında 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Akbulut, Salı günü diyaliz skandalıyla ilgili yaptığı açıklamada 4 hastanın entübe olduğunu bildirmişti.
Milletvekili İzzet Akbulut, " Bugün itibariyle ise entübe olan 3 hastadan Mustafa Demir, Saniye Aksöz ve ismi bilinmeyen Somalili bir hasta hayatını kaybetti. Demir ve Aksöz ailelerine sabırlar diliyoruz." dedi.
Akbulut, Burdur'da yaşanan sağlık sorunlarına da dikkat çekerek şunları söyledi:
"Burdurlu hemşehrilerimiz her seferinde bizlerin burada Burdur’un sağlık anlamında yetersiz bir yatırım aldığını dile getirmemizi istiyorlar. Yıllardan beri Burdurlu hemşehrilerimiz baştan önemli bir olay geldiğinde Isparta’ya Antalya’ya Denizli’ye sevk edilmek durumunda kalıyorlar. Sebebi de eğitim araştırma hastanesinin olmayışı. Sebebi de tıp fakültesinin olmayışı artık bu isyanı duyun. Burdurlu hemşehrilerimize tıp fakültesi ve eğitim araştırma kazandırın diyorum. Teşekkür ediyorum."
Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de Burdur'un ihmal edildiğini vurgulayarak 'Bana değil, Burdurlulara sor!' dedi. Akbulut'un sert sözleri sosyal medyada gündem oldu!
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Gölhisar Kapalı Sulama Sistemi Projesi'ne 2025 bütçesinde sadece 1000 TL ayrılmasına sert tepki gösterdi, bu durumu hem Gölhisarlılara hem de TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a hakaret olarak değerlendirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur’daki sağlık sistemindeki yetersizlikleri gündeme taşıdı. Detaylar haberimizde...
Burdur’da Akpınar Yaylası’nda planlanan enerji santraline tepkiler büyüyor. CHP’li Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, halkın tepkisini dile getirerek, yanlarında olduklarını söyledi.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, köy muhtarlarının sorun ve taleplerini TBMM’de gündeme taşıdı. GSM çekim sorunundan altyapı eksiklerine kadar tüm talepleri İzzet Akbulut, aktardı.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Türkiye'nin ekonomik tablosunu çarpıcı bir hesapla ortaya koydu. 21 yıl öncesinin pazar alışverişi, bugün için tam 1044 TL!
Yorumlar (0)