Perfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyor

Perfect Accessories, Bucak'ta şık aksesuar koleksiyonuyla kapılarını açtı. Kadın, erkek ve çocuklar için geniş ürün yelpazesi ve açılışa özel uygun fiyatlar sizi bekliyor.

Burdur’un Bucak ilçesinde moda tutkunlarını heyecanlandıracak Perfect Accessories, şık ve zarif aksesuar seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Açılışa özel avantajlı fiyatlar ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Perfect Accessories, sizleri bekliyor.

Geniş Ürün Yelpazesi ile Her Zevke Hitap Ediyor

Perfect Accessories, hem kadın hem de erkek müşterilere hitap eden zengin aksesuar çeşitleri sunuyor. Özellikle geniş fiyat aralığı ve kaliteli ürünlerle fark yaratmayı hedeflediklerini vurgulayan İşletme sahibi Songül Özgen, “Mağazamızda herkesin bütçesine uygun seçenekler bulunuyor. Zirkon kolyelerimiz 40 TL, çelik kolyelerimiz ve bilekliklerimiz ise 100 TL’den başlıyor. Erkek çelik kolyeler bileklikler de aynı şekilde 100 TL’den satışa sunuldu. Küpeler 25-35-45 TL, Çelik küpeler 100 TL den başlayan fiyatlarla, üçlü bileklikler ise sadece 45 TL. Doğal taşlı çıtır bilekliklerden boncuklu setlere kadar birçok farklı ürün var” dedi.

Herkese Hitap Eden Fiyatlarla Şık Aksesuarlar

Aksesuar koleksiyonunda uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Perfect Accessories'te çocuk tokaları, genç tokaları ve Lotus tokaları gibi seçenekler 20 TL’den başlıyor. Bunun yanı sıra, çelik bileklikler, çelik küpeler, İtalyan bileklikleri, ajda bilezikleri, çantalar, xuping, vip ürünler ve makyaj malzemeleri de mağazada yerini aldı. Ayrıca hediyelik eşya, kupa, anahtarlıklar, telefon kılıfları gibi ürünlerle geniş bir yelpaze ile Perfect Accessories, hizmet veriyor.

Sabah 10’dan Gece 10’a Kadar Açık

Perfect Accessories, hafta içi ve hafta sonu sabah 10.00 ile gece 22.00 saatleri arasında sizleri bekliyor. Bucak halkı için alışveriş deneyimini daha keyifli ve rahat hale getirmeyi amaçlayan Perfect Accessories, haftanın 6 günü kapılarını sizlere açıyor.

Tel : 0 534 232 90 88

@perfecttaki_accessories

Adres: Pazar mahallesi ramazan selen bulvarı no:29/31 uğur fırın (ekmek dünyası) yanı Bucak/Burdur

aksesuarkampanyaPerfect AccessoriesTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.