Perfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyor

Perfect Accessories, Bucak'ta şık aksesuar koleksiyonuyla kapılarını açtı. Kadın, erkek ve çocuklar için geniş ürün yelpazesi ve açılışa özel uygun fiyatlar sizi bekliyor.

Perfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyor

Burdur’un Bucak ilçesinde moda tutkunlarını heyecanlandıracak Perfect Accessories, şık ve zarif aksesuar seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Açılışa özel avantajlı fiyatlar ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Perfect Accessories, sizleri bekliyor.

Geniş Ürün Yelpazesi ile Her Zevke Hitap Ediyor

Perfect Accessories, hem kadın hem de erkek müşterilere hitap eden zengin aksesuar çeşitleri sunuyor. Özellikle geniş fiyat aralığı ve kaliteli ürünlerle fark yaratmayı hedeflediklerini vurgulayan İşletme sahibi Songül Özgen, “Mağazamızda herkesin bütçesine uygun seçenekler bulunuyor. Zirkon kolyelerimiz 40 TL, çelik kolyelerimiz ve bilekliklerimiz ise 100 TL’den başlıyor. Erkek çelik kolyeler bileklikler de aynı şekilde 100 TL’den satışa sunuldu. Küpeler 25-35-45 TL, Çelik küpeler 100 TL den başlayan fiyatlarla, üçlü bileklikler ise sadece 45 TL. Doğal taşlı çıtır bilekliklerden boncuklu setlere kadar birçok farklı ürün var” dedi.

Herkese Hitap Eden Fiyatlarla Şık Aksesuarlar

Aksesuar koleksiyonunda uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Perfect Accessories'te çocuk tokaları, genç tokaları ve Lotus tokaları gibi seçenekler 20 TL’den başlıyor. Bunun yanı sıra, çelik bileklikler, çelik küpeler, İtalyan bileklikleri, ajda bilezikleri, çantalar, xuping, vip ürünler ve makyaj malzemeleri de mağazada yerini aldı. Ayrıca hediyelik eşya, kupa, anahtarlıklar, telefon kılıfları gibi ürünlerle geniş bir yelpaze ile Perfect Accessories, hizmet veriyor.

Sabah 10’dan Gece 10’a Kadar Açık

Perfect Accessories, hafta içi ve hafta sonu sabah 10.00 ile gece 22.00 saatleri arasında sizleri bekliyor. Bucak halkı için alışveriş deneyimini daha keyifli ve rahat hale getirmeyi amaçlayan Perfect Accessories, haftanın 6 günü kapılarını sizlere açıyor.

Tel : 0 534 232 90 88

@perfecttaki_accessories

Adres: Pazar mahallesi ramazan selen bulvarı no:29/31 uğur fırın (ekmek dünyası) yanı Bucak/Burdur

Perfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyorPerfect Accessories Bucak'ta açıldı! Şık aksesuarlar ve özel fiyatlar sizi bekliyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CepShop'tan muhteşen kampanya! Yılın son yeni yılın ilk fırsatı kaçmaz
Tanıtım

CepShop'tan muhteşen kampanya! Yılın son yeni yılın ilk fırsatı kaçmaz

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren CepShop İletişim, yıl sonuna özel bir kampanya başlattı. Kampanyanın detayları NNC Haber'de...

Oto kokusu çaldılar, kameralara yakalandılar
3. Sayfa

Oto kokusu çaldılar, kameralara yakalandılar

Arnavutköy’de bir oto aksesuar ürünleri satan işyerine giren 2 kadından birisi kapıda beklerken diğeri fiyat sorma bahanesi ile oto kokusu çaldı. Hırsızlık işyerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Mabel VİP Bucak’ta büyük kampanya kaçmaz! Güzelliğinize güzellik katın
Tanıtım

Mabel VİP Bucak’ta büyük kampanya kaçmaz! Güzelliğinize güzellik katın

Burdur Bucak'ta, Bucak Mabel Güzellik Merkezi'nin sunduğu sınırlı süreli kampanyaları kaçırmayın! Kadınlar ve erkekler için cazip buz lazer paketleri, zayıflama ve cilt bakımı fırsatlarıyla kendinizi şımartın.

Feyza Güzellik Merkezi hizmetinizde! Açılışa özel kaçırılmayacak indirimler
Tanıtım

Feyza Güzellik Merkezi hizmetinizde! Açılışa özel kaçırılmayacak indirimler

Feyza Güzellik Merkezi, Bucak’ta lazer epilasyon, cilt bakımı, PRP, protez tırnak ve ipek kirpik uygulamalarıyla estetik hizmet sunuyor. Açılışa özel indirimleri kaçırmayın!

Bucak'ta 2025 yılı Kır Düğün kampanyası! Hemen yerinizi ayırın
Tanıtım

Bucak'ta 2025 yılı Kır Düğün kampanyası! Hemen yerinizi ayırın

2025 yazında Gümüş Bahçe Kır Düğün Salonu’nda, 'Baharın Enerjisini Düğüne Yansıtmak' sloganıyla eşsiz bir kır düğünü deneyimi yaşayın. Profesyonel ekip, özel konseptler ve tüm detaylarla siz sadece keyfini çıkarın. Detaylar ve rezervasyon için hemen arayın!

Çorba Diyarı Bucak'ta kapılarını açtı! Açılışa özel indirimleri kaçırmayın
Tanıtım

Çorba Diyarı Bucak'ta kapılarını açtı! Açılışa özel indirimleri kaçırmayın

Lezzetin yeni adresi Çorba Diyarı, Bucak’ta açıldı! Ezogelin, İşkembe, Pöç gibi sıcacık çorbalar ve açılışa özel fırsatlar 17.00-03.00 arası sizi bekliyor. Kaçırmayın!