Kastamonu'da hava sıcaklığının düşmesinin ardından yüksek rakımlarda kar yağışı etkili olmaya başladı.
Kastamonu'da sağanak yağış ile birlikte hava sıcaklıkları da düştü. Hava sıcaklığının düşmesinin ardından, sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığının sıfır dereceye kadar düştüğü İhsangazi ilçesi Obruk mevkiinde, İnebolu ilçesi ve Küre ilçesinin yüksek kesimlerinde yağan kar vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kısa süreli etkili olan ve ara ara devam eden kar yağışlarının gece saatlerinde etkisini arttırması tahmin ediliyor.
Edinilen bilgilere göre, dün gece meydana gelen kazada ağır şekilde yaralanan Bayram, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Kırklareli'nde bir çay bahçesinde süs havuzunda elektrik akımına kapılan 1'i çocuk 4 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili gözaltı sayısı 3'e yükseldi.
Kars’ta jandarma ekiplerince 2 bin 196 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, arama kaydı bulunan 7 kişi yakalandı.
Antalya'da şehirlerarası yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangın, yedek sürücünün dikkati sayesinde fark edilip büyümeden söndürüldü.
Isparta'da modifiye araç festivalinde drift atan Tofaş marka otomobil aniden alev aldı.
Zeytinburnu'nda bir adam, 27 yıllık eşini çıkan tartışma silahla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.
Yorumlar (0)