Tehditlere Boyun eğmeyen Kahraman Savcı Koca Çeteyi Yerle Bir Etti

Bir tane yiğit savcı, koca şebekeyi çökertmeye yetti. Devletin makamını boş yere işgal etmeyen o kahraman savcı ne mi yaptı anlatalım…

KAHRAMAN SAVCI
KOCA ŞEBEKEYİ YERLE BİR ETTİ
Bir tane yiğit savcı, koca şebekeyi çökertmeye yetti. Devletin makamını boş yere işgal etmeyen o kahraman savcı ne mi yaptı anlatalım…
***
Bebeklerin ölümünde parmağı olan 24 isme Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E. tutuklama kararı çıkartıyor. Sonra olaylar başlıyor.
6 hastanede arama yapılıyor. Rezillikler dökülmeye başlayınca savcı Y.E’ye tehditler başlıyor. Elindeki delilere göre geri adım atmıyor ve aynı savcı ikinci dalga operasyonu başlatıyor.
Ölümle tehdit edilen savcı Y.E.'yi telefonla arayan Avukat Aylin A. ardından da makamına gelerek kendisine yönelik suikast planlandığını, ailesinin nerede yaşadığının bilindiğini, babasına ve annesine zarar verileceğini söylüyor.
Ardından avukat da dosyaya ekleniyor. Sonra avukat için yapılan teknik takipte irtibatlı olduğu Mustafa Kemal Z. denilen isme ulaşılıyor. Olay daha da büyüyünce tekrardan savcıya tehditler başlıyor. Bu defa savcı işleri daha da sağlama almak için odasına kamera yerleştirilmesini istiyor. Sonra operasyon için düğmeye basılıyor.
ŞUURSUZ TEHDİTLER
Savcının odasına gelen isim ise avukat ile birlikte adı ortaya çıkan Mustafa Kemal Z. oluyor. Görüşmede Mustafa Kemal Z. savcıya "Sadece seni koruyarak olmaz, markete giden eşini, camiye giden babanı, çocuklarını da korumak lazım, bu adamlar devlet için yurtdışında operasyon yapan adamlar, sokakta mermiye kafa atacak 500 adamları var, içeridekileri sal, benimle fotoğraf çekip paylaş sana hiç kimse dokunamaz" diyerek gözdağı veriyor.
Pislik burada da bitmiyor. Cumhuriyet savcısının kişisel verilerinin çeteye jandarmada görevli 3 personelin verdiği ortaya çıkıyor. Ardından Jandarma görevlileri için de işlem başlatılıyor.
Sonra tutuklamalar peş peşe geliyor. Ve olay daha da büyüyerek bugünlere geliyor.
***
Gerçekten de bütün uyuyanları uyandırmaya bir tek uyanık yeter.
İşte bunun en önemli örneğidir Kahraman Cumhuriyet Savcısı Yavuz ENGİN

Cevat Alp

Cumhuriyet SavcısıCumhuriyet Savcısı Yavuz ENGİNYenidoğan çetesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.