Kadınlara yönelik tartışmalı şarkısı gündemde. Turabi kimdir, nereli ve hangi alanlarda tanınıyor? İşte dikkat çeken hayat hikâyesi.
1987 yılında Mersin’in Erdemli ilçesinde doğan Turabi Çamkıran, aslen Kahramanmaraş kökenli bir ailenin çocuğu. Dövüş sanatlarına olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Turabi, gençlik yıllarında amatör olarak tekvando, boks ve muay thai gibi dövüş sporlarına yöneldi. Bu süreçte gösterdiği azim, onu Tayland’a götürdü ve burada Muay Thai eğitimi alarak profesyonel dövüşçü oldu. MMA (kafes dövüşü) müsabakalarına da katılan Turabi, uluslararası platformda da adından söz ettirdi.
Dans yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken Turabi, 2008 yılında “Benimle Dans Eder Misin?” adlı yarışma programında boy gösterdi. Ardından 2013’te katıldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında da sahne aldı. Asıl çıkışını ise 2014 yılında katıldığı “Survivor” yarışmasıyla yaptı ve şampiyon olarak geniş kitlelere ulaştı. 2015 yılında “Survivor All Star” ve 2018’deki Survivor mücadelesinde de başarı elde etti.
Son dönemde Turabi’nin adını yeniden gündeme taşıyan olay, yayınladığı İngilizce şarkısı “Wine Me, Dine Me” oldu. Kadınlara yönelik aşağılayıcı ifadeler içerdiği gerekçesiyle geniş çapta eleştirilere neden olan bu şarkı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gelen tepkilerin ardından şarkıya erişim engeli getirildi.
Turabi, 2016 yılında “Kertenkele” adlı dizinin kadrosuna dahil oldu. Dizide, usta oyuncularla birlikte kamera karşısına geçti ve bu deneyimi oyunculuk kariyerinde önemli bir adım olarak kabul edildi.
Kadınlara yönelik cinsiyetçi ifadeler içeren Turabi Çamkıran’ın şarkısı, toplumsal tepkilere neden oldu. Peki Turabi olayı nedir? Turabi şarkısı Türkçe sözleri Detaylar haberimizde!
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, ara sınavlar öncesinde öğrencilerin evlerine çat kapı ziyarette bulundu. Taşova ilçesinde gittiği bir evin temizliğini görünce "Bal dök yala, o kadar temiz" şeklindeki sözleriyle mutluluğunu yansıtan Rektör Turabi, öğrencilerini ve onları yetiştiren annelerini kutladı.
Amasya Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, her sabah mesaisine kampüs ve üniversite çevresinde bisikletiyle tur atarak başlıyor. Devamı haberimizde..
Burdur’un ilçelerinde, İşgücü Uyum Programı kapsamında 125 geçici işçi alınacak. Başvuru şartları, tarihleri ve detaylar haberimizde!
Çeltikçi Belediyesi, olası susuzluk riskine karşı önlem alarak Yarpınar mevkiinde içmesuyu sondaj çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ramazan EZİN, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Oğuzhanspor, Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u evinde 1-0 mağlup ederek puanını 31’e çıkardı. İşte detaylar...
Yorumlar (0)