Türk Sağlık-Sen Burdur yeni dönemde güçlü adımlarla hedeflere doğru!

Türk Sağlık-Sen Burdur Şube Başkanı Ayhan Mete, yeni yetki döneminde daha etkin bir şekilde çalışacaklarını ve hedeflerini belirleyip kararlılıkla sahada olacaklarını açıkladı.

Türk Sağlık-Sen Burdur Şube Başkanı Ayhan Mete, yeni yetki dönemine yüksek enerji ve motivasyon ile başlamak için temsilci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Toplantıda 2025 yetki döneminde daha etkin bir şekilde çalışacaklarını ve hedeflerini belirleyip kararlılıkla sahada olacaklarını yüksek sesle dile getirdiklerini belirtti.

Başkan Ayhan Mete yaptığı açıklamada, "Türk Sağlık-Sen Burdur Şubesi olarak, haklı dava, güçlü sendika düsturuyla sürdürdüğümüz kutlu mücadelede inanıyoruz ki sendikamız en kısa zamanda hak ettiği yerde olacaktır. Bu temenniyle tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını bu büyük aileye, kutlu mücadeleye ve gerçek sendikacılığa bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mete, katılımlarından dolayı temsilci arkadaşlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ayhan MeteTürk Sağlık-Sen Burdur ŞubesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.