Türker Öksüz'den duygusal veda! 'Burdur'da hoş bir seda bırakabilmek için çaba sarf ettim'

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, görevinden ayrılışı dolayısıyla yayınladığı veda mesajında Burdurlulara duygusal bir şekilde veda etti. Öksüz, Burdur'daki hizmet süresini ve anılarını paylaştı.

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Burdur'dan ayrılışı dolayısıyla yayınladığı veda mesajında Burdurlulara duygusal bir şekilde veda etti. 18 Ağustos 2023 tarihinden bu yana görevini yürüten Öksüz, Burdur Valiliği'nden ayrıldığını açıkladı.

"Burdur’da Hoş Bir Seda Bırakabilmek İçin Çaba Sarf Ettim"

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz Burdur'dan ayrılışı dolayısıyla yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Burdurlu Hemşehrilerim,

18 Ağustos 2023 tarihinden bu yana hizmet etmekten büyük onur duyduğum Burdur Valiliği görevimden bugün itibariyle ayrılırken tüm kadirşinast Burdurlu hemşehrilerime arz-ı veda ediyorum.

Tarihi, kültürel değerleri ve eşsiz doğal güzellikleri ile huzur şehri olarak anılan Burdur'daki görev sürem boyunca, Teke Yöresinin Yörük Kültürünü yaşatan samimi, sıcak, güzel insanlarıyla birlikte zaman geçirmekten büyük keyif aldım. Bu asude zamanlar hayatımın unutulmaz ve anlamlı dönemlerinden birisi oldu.

Göller, güller, gönüller ve lavantalar diyarı, 'İstiklâl Marşı'mızın yazarı, 1'inci Gazi Mecliste tercihen Burdur Mebusu, 'Vatan Şairimiz' 'Büyük Mütefekkir' Mehmet Akif'in Şehri, Teke Yöresinin Kültür Başkenti Burdur'umuza veda ederken, burada çalışmaktan ve Burdurluları tanımaktan büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu güzel şehrin güzel insanlarının gönlümüzdeki yeri her zaman ayrı kalacaktır.

Klasik edebiyatımızın büyük şairi Bâki: "Âvâzeyi bu âleme Davud gibi sal / Bâkî kalan bu kubbede bir hoş seda imiş" der. Burdur'da hoş bir seda bırakabilmek için her karış toprağına ayak basmayave ulaşabildiğim bütün hemşehrilerimizle gönül bağı kurmaya gayret ettim.

Burdur'un gelişimine katkı sağlamak için görev süremi dolu dolu geçirmeye çalıştım. Burdur'un güzel yürekli insanlarıyla el ele vererek bu güzel şehri layık olduğu mertebeye ulaştırmaya, yaşamın doğası gereği ortaya çıkan sorunları hukuk sınırları içerisinde suhuletle çözmeyi şiar edindim.

Devletimizin şefkatini ve hoşgörüsünü hissettirerek, kişilerin menfaatlerinden ziyade kamu yararını ön planda tutan bir anlayışla, israfı önleyerek bütün hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesine azami gayret gösterdim.

Burdur'umuzun her yönden kalkınması ve gelişmesi için hizmet götürmeye çabaladığımız bu süreçte, bizlere her zaman destek olan Devlet Büyüklerimize, İlimiz Milletvekillerine, askeri ve adli erkâna, adalet teşkilatımıza, belediyelerimize, üniversitemiz mensuplarına, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, il yöneticilerimize, ekip ruhu içerisinde gecesini gündüzüne katan tüm mesai arkadaşlarıma, Şehit ve gazi ailelerimize, muhtarlarımıza, meslek odaları ve STK temsilcilerine, iş insanlarına, hayırseverlerimize, basın mensuplarımıza ve bütün hemşehrilerime yürekten ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Burdur Valisi olarak görev yapma ve hizmet etme imkânı veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesileyle bayrağı teslim ettiğim değerli Valimiz Sayın Tülay Baydar Bilgihan Hanımefendiye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; gönül bağı kurduğum Burdur'a veda ederken helallik diliyor, en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Allah'a emanet olunuz...

Türker Öksüzveda mesajıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.