Türker Öksüz'den Fevzi Oktay için taziye mesajı

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, hayırsever iş insanı Fevzi Oktay'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Detaylar burada.

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Burdur'un hayırsever iş insanlarından Fevzi Oktay'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Antalya ilinde tedavisi devam eden Fevzi Oktay, dün akşam saatlerinde hastanede vefat etmişti.

Vali Öksüz, Burdur'un önde gelen iş insanları arasında yer alan BUTSO Meclis ve 1. OSB Başkanlığı görevlerinde bulunmuş merhum Fevzi Oktay için taziye mesajı yayımladı.

Vali Öksüz yayımladığı mesajında;

"İlimizde uzun yıllar Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan, Hastel Kadayıf'ın sahibi hayırsever iş insanı Fevzi Oktay'ın vefat haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.

Şehrimiz, Burdur istihdamına ve ekonomisine önemli katkılar sunan değerli bir iş insanını kaybetti.

Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere, Hastel çalışanları ve Burdur iş dünyasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Türker ÖksüzFevzi OktaytaziyeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.