Vali Dr. Türker Öksüz'den Burdur'a sessiz veda

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, şehre sessiz bir veda etti. Görev süresi boyunca Burdur’un gelişimine katkıda bulunan Öksüz, son mesai gününde il yöneticileri ve valilik personeliyle vedalaştı.

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, görevini tamamlayarak şehre veda etti. Göreve geldiği andan itibaren Burdur’un gelişimine katkıda bulunan Öksüz, sessiz bir vedayla şehri terk etti. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Öksüz’ün son mesai gününde il yöneticileri ve valilik personeli ile bir araya gelerek veda ettiği belirtildi.

Son mesai gününde vedalaştı

Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada, "Valimiz Sayın Dr. Türker Öksüz, Burdur Valiliği görevinin son mesai gününde İl Yöneticileri ve Valilik personeli ile vedalaştı. Birlikte mesai yürüttüğü herkese gayretli çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Sn. Valimiz, kadirşinas Burdur halkına hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek arz-ı veda etti." ifadelerine yer verildi.

Vali Öksüz’ün sessiz vedası

Burdur halkına veda eden Vali Öksüz, şehre olan bağlılığını vurguladı. Görev süresi boyunca kentin kalkınması ve refahı için attığı adımların yanı sıra, Burdur’un sosyal ve kültürel gelişimine sağladığı katkılarla dikkat çeken Öksüz, mütevazı bir şekilde görevini devretti. Vedası, hem il yöneticileri hem de vatandaşlar tarafından duygusal anlara sahne oldu.

Türker ÖksüzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.