Konyaaltı Belediyesi’nin Anneler Günü için düzenlediği “Bir Tutam Yeşillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi” vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Atölyeye katılanlar anneleri için en güzel çiçeği yapmaya çalıştılar.
Konyaaltı Belediyesi’nin Anneler Günü kapsamında “Saksı sizden, çiçek bizden” mottosuyla gerçekleştirdiği “Bir Tutam Yeşillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi”ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. HayatPark’ta gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar annesine en güzel çiçeği hazırlamak için çabaladılar.
Etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ı temsilen Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Müge Gezginci Ünsal katılım sağladı. Konyaaltı Belediyesi’nde bu tür etkinliklerin daha fazla olacağının sözünü veren Ünsal, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
HayatPark’ta sabah saatlerinde başlayan etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu. Saksı ve teraryum fanuslarını yanlarında getiren vatandaşlar, belediyenin kendilerine verdiği çiçek ve bitkilerle en güzel çiçeği tasarlamaya çalıştılar. Park ve Bahçeler Müdürü Öncü Ceylan Baloğlu, “Bugün Konyaaltı Belediyesi olarak Anneler Günü öncesinde ‘Bir Tutam Bitki, Bir Tutam Sevgi’ sloganıyla vatandaşlarımızla bir arada olduk”şeklinde konuştu.
Etkinliğe katılan vatandaşlardan Arzu Kaya, “Konyaaltı Belediyemizin Anneler günü için düzenlemiş olduğu bu etkinlik hepimizi çok mutlu etti. Bizleri yalnız bırakmadılar. Bizleri unutmadılar. çok teşekkür ediyoruz. Baharı böyle daha güzel karşıladık” diye kaydederken bir diğer katılımcı Selma Kaya, “Etkinlik çok güzel ve zevkli. Bizlere buradaki görevli arkadaşlarımız yardımcı oldu. Buradan Konyaaltı Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dedi.
Bucak İşletme Fakültesi'nde Bif Gönüllüler üyesi öğrencilerin katkılarıyla Anneler Günü kapsamında şehitlerimizin anneleri ağırlandı. Etkinlikte şehit annelerine duygusal anlar yaşatıldı ve kumlama portreleri hediye edildi.
Kahramanmaraş’ta hizmet veren Özel Sular Akademi Hastanesi hasta anne ve personellerini unutmadı.
Kepez Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Dokuma Park’ta “Anne Çocuk El Ele” etkinliği düzenlendi.
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediyesi olarak düzenledikleri Anneler Günü etkinliğinde, Alzheimer Merkezi’nde annelerle bir araya geldi.
Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve ekibi Anneler Günü’nde hem tedavisi devam eden anneleri hem hastane personeli anneleri ziyaret ederek çiçek dağıttı.
Selçuklu Sanat ve Tasarım Atölyesi’nde anne ve çocukları bir araya getiren Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, çocuklar ve annelerine unutulmayacak bir Anneler Günü anısı yaşattı.
Yorumlar (0)