Antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Böcek: “Altın kemerleri Antalya’mızla buluşturmaya devam edeceğiz”

8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde basın toplantı gerçekleştirildi. Devamı haberimizde..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Böcek: “Altın kemerleri Antalya’mızla buluşturmaya devam edeceğiz”

8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde basın toplantı gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “29 yıllık siyasi hayatımda din ile devlet işlerini ayırdığımız gibi sporu ve siyaseti de ayırmışımdır. Kırkpınar dahil olmak üzere bütün güreşlere de katılmaya çalıştım. Altın kemerleri her zaman Antalya’mız ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, Başkan Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Elmalı Güreş Ağası Hakan Çetin, Büyükşehir Spor Kulübü Başkanı Ramazan Karabulut ve Altın Kemer kazanmış Antalyalı Başpehlivanların da katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

“Altın kemerleri Antalya’mızla buluşturmaya devam edeceğiz”
671. düzenlenecek olan Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerinin basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “29 yıllık siyasi hayatımda din ile devlet işlerini ayırdığımız gibi sporu ve siyaseti de ayırmışımdır. Kırkpınar dâhil olmak üzere bütün güreşlere de katılmaya çalıştım. Altın kemerleri her zaman Antalya’mız ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz. Güreşlerimizi ve güreş severlerimizi davet ediyor, herkese teşekkür çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Yarı final ve final güreşleri puanlamasız olacak”
Elmalı Güreş Ağası Hakan Çetin, Antalya’da neden güreşçi çok? Sorusuna cevap vererek, “Antalya bu spora sahip çıkıyor ve gençler bu spora özeniyor diyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Başpehlivanların yarı final ve final güreşleri puanlamasız olacak. 2024 yılı Kırkpınar standartlarına çıkaran bir uygulama olacak” dedi.

“Seyircimiz yerini ve zamanını ayarlamadı”
İsmail Balaban, Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri çerçevesinde rakibi Enes Doğan'ı yaklaşık 10 dakika süren müsabakada yenerek başpehlivan olmuştu. Balaban'ın müsabakanın hemen ardından dinlenmeye çalışırken yanına gelip, sarılarak fotoğraf çekilmek isteyen hayranı ile tartışması gündem haline gelmişti. Bu duruma ilişkin açıklamalarda bulunan İsmail Balaban, “Er meydanında final müsabakası biter bitmez, daha ben ayağa bile kalkmamışken seyirci yanıma koştu. Bu bizim her zaman yaşadığımız bir sorun aslında ve buna engel olamıyoruz. Hiçbir spor müsabakasında bu yaşanmazken, biz de yaşanıyor. Seyircimiz sporcuya çok kolay ulaşabiliyor, elbette seyirci bizi seviyor ve biz bundan gurur duyuyoruz ama kötü niyetli birisi de o an yanımıza gelebilir. Üslup çok önemli, videoda olmayan bir durum var benim verdiğim tepkinin öncesini görmeyenler beni eleştirdi. Elimden geldiğince insanları kırmamaya dikkat ediyorum. Bu konuda haklıyım, ben hiçbir zaman seyirciye ters davranmadım ve orada seyircimiz yerini ve zamanını ayarlayamadı” şeklinde konuştu. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti
Bölgesel

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Anıl Kılınçkaya’ya devretti.

Başkan Böcek’in ilk protokol ziyareti Vali Şahin’e “Antalya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”
Bölgesel

Başkan Böcek’in ilk protokol ziyareti Vali Şahin’e “Antalya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk protokol ziyaretini Antalya Valisi Hulusi Şahin’e gerçekleştirdi. Vali Şahin, Başkan Böcek’e görevinin ikinci döneminde başarılar dilerken, Başkan Böcek de Antalya için azimle, gururla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Böcek zor günde üreticinin yanında
Bölgesel

Başkan Böcek zor günde üreticinin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Alanya’nın iki mahallesinde yaşanan hortum felaketi sonrası seraları zarar gören üreticilere naylon desteği verildi.

Başkan Böcek: " Her Zaman Emekçinin Yanındayım"
Yaşam

Başkan Böcek: " Her Zaman Emekçinin Yanındayım"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 11 bin 79 personelin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka yetkilileri ile promosyon ihalesini imzaladı.

Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkında inceleme yaptı
Yaşam

Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkında inceleme yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen katlı otoparkta incelemede bulundu.

Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
Yaşam

Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla buluştu. Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan ve ekibini, ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepez’de hizmet veren Sağlık Merkezi çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık kahramanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.