Antalya / Kaş

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a Kreş

Büyükşehir’den Kaş’a kreş.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler bir bir hayata geçiriliyor. Kaş’ın Andifli Mahallesi’nde yapımı sona yaklaşan kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasiteli olacak.

Büyükşehir Belediyesi, Antalyalı çocukların geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelere çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler kazandırılıyor. Kaş’ın Andifli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatında son rötuşlar yapılıyor.

ÇOCUKLARA KREŞ BÜYÜKLERE ATASEM

3 katlı binada, 100 öğrenci kapasitesiyle hizmet verecek kreş çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. 4-6 yaş grubu çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi destek vermek amacı ile tasarlanan kreş binasının ilk iki katında altı adet derslik ve çok amaçlı atölye yer alıyor. Binanın kot farkı nedeniyle bağımsız girişe sahip üçüncü katında ise sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarına destek vermek amacıyla ATASEM sınıfları da yer alacak.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Antalya Büyükşehir Belediye  Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisin süt yemi desteğine devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Büyükşehir Belediye Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisin süt yemi desteğine devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Süt Yemi Projesi’ kapsamında Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisine yüzde 15 hibeli süt yemi desteğinde bulundu.

Başkan Böcek: "Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz"
Yerel Yönetim

Başkan Böcek: "Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç ve talepleri belirlemek üzere de ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..

Kahtalı Mıçe’nin cenazesi Antalya’dan Memleketi Adıyaman Kahta'ya  dualarla uğurlandı Kahtalı  Mıçı Neden Öldü
Yaşam

Kahtalı Mıçe’nin cenazesi Antalya’dan Memleketi Adıyaman Kahta'ya dualarla uğurlandı Kahtalı Mıçı Neden Öldü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kahtalı Mıçe’nin ismini Antalya’da yaşatacaklarını belirterek, "O gerçekten bir vatan sevdalısı, yurt sevdalısı, çok kıymetli bir büyüğümüz, sanatçımız. Onun ismini Antalya’da uygun bir yerde yaşatacağız.

 Antalya Büyükşehir’de en düşük işçi maaşı 37 bin 430 TL oldu
Bölgesel

Antalya Büyükşehir’de en düşük işçi maaşı 37 bin 430 TL oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye-İş ve Güvenlik İş Sendikası ile 8 bin 841 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzaladı.

İki gencin hayalleri mesajla gerçek oldu Başkan Muhittin Böcek onları kırmadı
Etkinlik

İki gencin hayalleri mesajla gerçek oldu Başkan Muhittin Böcek onları kırmadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek'in sağladığı özel organizasyonla, iki engelli gencin otobüsle şehir turu yapma hayali gerçek oldu. Ayrıntılar haberimizde.

Muhittin Başkan kapatılanı hizmete açtı Halktan halka ekmek 7,5 TL
Yerel Yönetim

Muhittin Başkan kapatılanı hizmete açtı Halktan halka ekmek 7,5 TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’nı yeniden açarak uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmeği vatandaşlara ulaştıracak. Detaylar haberimizde...