Antalya

Antalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli oldu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Kumluca Balıkçılar Derneği tarafından birincisi düzenlenen “Fishing Tournament” (Büyük Balığın Peşinde) yarışması ödül töreni ile sona erdi.

Antalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli oldu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Kumluca Balıkçılar Derneği tarafından birincisi düzenlenen “Fishing Tournament” (Büyük Balığın Peşinde) yarışması ödül töreni ile sona erdi. Yarışmada 13.8 kilo grida balığı tutan kişi, fiber tekne ile ödüllendirildi.
Kumluca Karaöz Beş adalar mevkiinde düzenlenen “Kumluca Fishing Tournament” organizasyonuna farklı illerden yaklaşık 50 tekne ve 150 yarışmacı katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan yarışma da 3 farklı kategoride 2 gün boyunca deniz üzerinde ter döken yarışmacılar, en büyük balık, en çok balık ve en çok yakala bırak kategorisinde birinci olmak için mücadele ettiler. İkinci günün sonunda Kumluca Karaöz koyunda ödül töreni düzenlendi.
İki günlük yarışmalardan sonunda, En Büyük Yakalama Yarışma kategorisinde, 13.8 kilogram grida balığı yakalayan Yusuf Girgin birinci oldu. En Çok Balık Tutma kategorisinde 49 puanla Uğur Atan birinci oldu. Yakala Bırak kategorisinde 4.88 puan ile Can Ürem birinci oldu. Dereceye giren yarışmacılar çeşitli ödüller alırken en büyük balığı yakalama kategorisinde 13.8 kilogram Grida balığını yakalan Yusuf Girgin Fiber tekne ile ödüllendirildi.
Törene Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, yarışmacılar, yarışmacıların aileleri ve balık tutkunları katılırken, yarışmalarda dereceye giren av tutkunlarına ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Yarışmanın kadın erkek, çocuk yaşlı herkesi bir araya topladığını, yarışmanın amacına ulaştığını belirten Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, “Bu tür programların artarak devam etmesini diliyoruz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli olduAntalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli olduAntalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli olduAntalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli olduAntalya'da büyük balık yarışması sonlandı kazan belli oldu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta tıra zulalanmış 30 kilo uyuşturucu ele geçirildi
3. Sayfa

Kahramanmaraş’ta tıra zulalanmış 30 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta tıra zulalanmış 30 kilo 350 gram skunk ele geçirilirken, sürücü tutuklandı. Detaylar haberimizde..

Antalya'da  "Şehrini Keşfet" projesinin tanıtımı gerçekleşti
Bölgesel

Antalya'da "Şehrini Keşfet" projesinin tanıtımı gerçekleşti

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, turizmi 12 aya yaymaya yönelik hayata geçirecekleri “Şehri Keşfet” projesinin tanıtım toplantısı için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Giresun'da fidan dikim etkinliği
Etkinlik

Giresun'da fidan dikim etkinliği

Giresun Orman İşletme Müdürlüğü, orman varlığını artırmak için fidan dikim etkinliklerine devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Antalya'da dur ihtarına uymayan 3 sürücüye ceza
Bölgesel

Antalya'da dur ihtarına uymayan 3 sürücüye ceza

Manavgat’ta drift pistine giderken Jandarma ekiplerine yakalanan ve 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 3 motosiklet sürücüsüne toplam 88 bin 502 TL para cezası uygulandı.

Hakkari'de trafik kazası! 1 kişi yaralandı
3. Sayfa

Hakkari'de trafik kazası! 1 kişi yaralandı

Hakkari'de kontrolden çıkan aracın şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde..

Malatya Valisi Yavuz, okul inşaatlarını inceledi
Yerel Yönetim

Malatya Valisi Yavuz, okul inşaatlarını inceledi

Malatya Valisi Seddar Yavuz, kentte yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Detaylar haberimizde...