Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen heyelanda, istinat duvarı ile üzerinde bulunan 2 katlı inşaat halindeki ev göçtü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, göçük altında kalan otomobil ve motosiklet kullanılamaz hale geldi. Heyelan yaşanan bölgede bulunan 2 hane tahliye edildi.
Olay, saat 02.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Zafer Caddesi 10’uncu sokakta bulunan ve gurbetçi bir vatandaşa ait olduğu öğrenilen taşınmazda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki kademe halinde olan ve yükseklikleri 20 metre civarında olan istinat duvarı ile üzerinde bulunan 2 katlı inşaat halindeki ev, sağanak yağışın ardından meydana gelen heyelanda büyük bir gürültü ile çöktü. Mahalle sakinlerini korkutan olayda ölen ya da yaralanan olmazken, Ahmet Y. isimli vatandaşa ait otomobil ve motosiklet göçük altında kalarak kullanılamaz hale geldi. Heyelan yaşanan bölgede bulunan 2 hane ise tahliye edildi. Mahallede bulunan 5 hanenin yolu ise heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.
Bucak’ta elektrik bakım çalışmaları nedeniyle su sondajları duracak. Belediye, vatandaşları içme suyu konusunda tedbirli olmaya çağırdı.
CW Enerji, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren satış noktaları ile 15. CW Akademi MTS Çalıştayı 170. Eğitimi’nde buluştu.
Alanya Eski Belediye Binası’ndaki Meclis Salonu, öğrencilerin 24 saat kullanabileceği bir ders çalışma alanına dönüştürüldü.
Burdur'da orman haftası çerçevesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Zafer Partisi Burdur İl Başkanı Sinan Candeğer ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Zafer Partisi GİK üyesi Barbaros Serdar Erdoğan ile birlikte Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Isparta Belediyesi, Aksu ilçesi Karağı köyünde Şehriban Akbay ve 3 çocuğunun yaşadığı evin yanarak kullanılamaz hale gelmesinin ardından harekete geçti.
Yorumlar (0)