Antalya

Antalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale etti

Antalya'da tahliye kararı alan kadın ve kızı, ekiplerin kapısına gelmesi üzerine bıçak ve satırla direnmeye başladı. Polis ekipleri, kalkanlarla balkondan eve girerek kadın ve kızı ikna ederek aşağı indirdi.

Antalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale etti

Antalya'da tahliye memurlarını kapısında gören kadın, ekiplere bıçak ve satırla direndi. Polis ekiplerinin kalkanlarla balkondan girdiği kadın ve kızı ikna edilerek aşağı indirildi. Bu sırada görüntülenmesini istemeyen genç kız ise gazetecilere saldırdı. Anne ve kızı polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilerek anne hastaneye, kız ise karakola götürüldü.

Olay, saat 11.30 sıralarında Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi 6492 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; site içerisinde bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katının sahibi kiracısı Şerife E.’den evini boşaltmasını istedi. İddiaya göre kiracısının evi boşaltmaması üzerine ev sahibi mahkemeye başvurdu. 2 yıl süren davanın ardından mahkeme tahliye kararı alınca icra memurları kararı uygulamak üzere adrese geldi. Şerife E. ve kızı Sude E. icra memurlarına direnerek adresten gitmelerini istedi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri karşısında gören kadın, eline bıçak ve satır alarak balkona çıktı. Polis ekipleri kadına müdahalede bulunmak için olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi desteği istedi.

Anne güçlükle ikna edildi, kızı gazetecilere saldırdı

Polis ve itfaiye ekipleri, içeriden kilitlenen kapıyı açmak ve anne kızı ikna etmek için merdiven yardımıyla yukarı çıktı. Polis ekipleri kadının elinde bulunan bıçak ve satır dolayısıyla herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kalkanları alarak balkondan eve girdi. Anne ve kız, polis ekipleri tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Bu sırada karakola gitmek istemeyen anne ve kızı polislere güçlük çıkardı. Kendilerinin görüntülendiğini gören kız ise gazetecilere saldırdı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle anne sağlık ekiplerine teslim edilirken, kızı ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından ekipler tahliye kararını yerine getirmek üzere adrese girdi.

Antalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale ettiAntalya'da kadın ve kızı karara direndi! Polis müdahale etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gazipaşa Havalimanı'nda Lastik Patlaması: Yolcular Güvenle Tahliye Edildi!
Bölgesel

Gazipaşa Havalimanı'nda Lastik Patlaması: Yolcular Güvenle Tahliye Edildi!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Corendon Havayollarına ait uçağın inişi sırasında lastiği patladı. Uçaktaki 188 yolcu ve 8 mürettebat güvenle tahliye edildi. Yaralı yok. Pistte 12 sefer iptal edildi. Uçuşlar Antalya Havalimanı'na aktarılıyor. Detaylar haberimizde.

Doğum Günü Kutlaması Sonrası Trajedi: Alkollü Sürücü Tahliye!
3. Sayfa

Doğum Günü Kutlaması Sonrası Trajedi: Alkollü Sürücü Tahliye!

Bursa'da doğum günü kutlaması sonrası 3 arkadaşının ölümüne sebep olan alkollü sürücü Adem Duran, tahliye edildi.

Kazakistan’da çıkan sel hayatı felç etti; binlerce kişi helikopterle tahliye edildi
Dünya

Kazakistan’da çıkan sel hayatı felç etti; binlerce kişi helikopterle tahliye edildi

Kazakistan’da baharın gelmesiyle eriyen kar, Aktöbe ve Kostanay şehirlerinde sele neden olurken, binlerce kişi helikopter ve botlarla tahliye edildi.

Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri Semineri GAÜN'de Gerçekleştirildi - Haberler
Etkinlik

Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri Semineri GAÜN'de Gerçekleştirildi - Haberler

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Palabıyık ve Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve öğrencilere ‘Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri’ konulu seminer eğitimi verildi.

Gerçekçi Deprem Tatbikatı: Öğrenciler "Çök, Kapan, Tutun" Uyguladı
Etkinlik

Gerçekçi Deprem Tatbikatı: Öğrenciler "Çök, Kapan, Tutun" Uyguladı

Adana'nın Kozan ilçesinde 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlköğretim Okulu'nda deprem haftası kapsamında gerçekleştirilen tatbikat gerçeğini aratmadı. Öğrenciler "çök, kapan, tutun" talimatını uyguladı, yaralı öğrenciler tahliye edildi.

Mart Deprem Haftası'nda Bingöl'de 57 Okulda Afet Bilincini Artıran Eğitimler
Yaşam

Mart Deprem Haftası'nda Bingöl'de 57 Okulda Afet Bilincini Artıran Eğitimler

Bingöl’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki MEB Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB), 57 okulda tahliye eğitimi verdi.