Antalya’da 4 katlı apartmanın bodrum katındaki oto tamirhanesinin deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman sakinlerinin kovalardaki sular ve su şişeleri ile söndürmeye çalıştığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
Yangın, saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 257. Sokak'taki 4 katlı bir apartmanın bodrum katında bulunan oto tamirhanesinin deposunda çıktı. Alınan bilgiye göre, bodrum kattan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler gelene kadar apartman sakinleri, ellerine aldıkları kovalarla ve su şişeleri ile yangını söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa surede söndürerek, soğutma çalışmasının ardından duman tahliyesi gerçekleştirdi.
Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'da atık malzemelerin bulunduğu boşluk alanda çıkan yangında gökyüzünü dumanlar kapladı.
Antalya’da çıkan yangında yatağından kalkamayan 73 yaşındaki felçli kadın dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.
Antalya'da bir dairede çıkan küçük çaptaki yangın itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
Antalya’daki bir marketin elektrik panosunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Antalya'nın Serik ilçesinde bir evin deposunda çıkan yangında zihinsel engelli genç dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde müstakil evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)