Antalya

Antalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda kimliği belirsiz bir şahıs, kavga ettiği kişi tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Detaylar burada....

Antalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandı

Antalya'da sabah saatlerinde bir şahıs ile kavga eden sokakta yaşayan şahsın olaydan bir saat sonra park içerisinde cansız bedeni bulundu. Parkın birçok noktasında kan izleri olması nedeniyle Olay Yeri İnceleme ekipleri parkta didik didik delil aradı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerinde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi. Parkta bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine gönderilen polis ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan 30-35 yaşlarında olduğu değerlendirilen ve yaşamını parkta sürdürdüğü öğrenilen şahsın cesedi üzerinde inceleme yapan ekipler, vücudunun birçok noktasında darp izleri olması nedeniyle olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

Güvenlik kameraları incelemeye alındı

Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede şahsın cansız bedeninin bulunduğu noktaya 20 metre mesafede kan ve sürüklenme izi tespit edildi. Bunun üzerine olayın cinayet olabileceği şüphesini değerlendiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri aynı şahsın bir saat önce parkın üst kısmında kimliği belirsiz bir kişi ile kavga ettiği bilgisine ulaştı. Kavganın başladığı noktada güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler görgü tanıklarının verdiği eşkâl doğrultusunda kavgaya karışan diğer şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Parkta didik didik delil arandı

Öte yandan parkın birçok noktasında şahsa ait eşyalar ve kan izleri olması nedeniyle Olay Yeri İnceleme ekipleri parkta didik didik delil aradı. Sabah saatlerinde yaşanan kavgayı ayıran Kutay Büyükçınar, cesedi parka gelen yabancı bir turistin bularak kendilerine haber verdiğini belirterek, “Sabah 09.00-09.30 arasında tuvaletin temizliğini yapmak için gittim. Tuvalete girmek istedim ama içeride kavga vardı. Kavgayı ayırdık, sonra ikisi birlikte aşağı bölüme geçtiler. Sonrasını görmedim. Yabancı bir turist buldu cesedi” dedi.

Olay Yeri İnceleme ve Savcılık incelemesinin ardından kimliği belirsiz şahsın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandıAntalya'da parkta cansız bulundu! Didik didik arandı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilke imza attı! Ece Köse hasta kabulüne başladı
Bölgesel

Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilke imza attı! Ece Köse hasta kabulüne başladı

Bucak Devlet Hastanesi’nde Parkinson tedavisi için Burdur'da bir ilk! Uzm. Dr. Ece Köse tarafından uygulanan cihaz destekli tedavi, ileri evre Parkinson hastaları için umut oluyor. Detaylar burada...

 Dede Korkut Parkında festival
Bölgesel

Dede Korkut Parkında festival

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dede Korkut Parkında festival gerçekleştirdi.

Bursa'da çocuk parkı yangını
Bölgesel

Bursa'da çocuk parkı yangını

Bursa'nın Gemlik ilçesinde çocuk parkı yanarak kül oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sevindiren hizmetine ilgi büyük
Bölgesel

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sevindiren hizmetine ilgi büyük

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Efeler İlçesi’nden sonra Nazilli’de de uyguladığı sulu yemek hizmeti ile yaşlı, engelli ve bekarların yanı sıra gariban vatandaşları sevindirdi.

Kartepe'de katlı otopark çalışması devam ediyor
Bölgesel

Kartepe'de katlı otopark çalışması devam ediyor

Kartepe Teleferiğinin Derbent İstasyonu yanına inşa edilen katlı otoparkta inşa çalışmaları devam ediyor.

 Ankara'nın Güvenpark'ı yenilenmeye devam ediyor
Yerel Yönetim

Ankara'nın Güvenpark'ı yenilenmeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet tarihinin Ankara’daki ilk parkı Güvenpark’ı özgün dokusunu koruyarak yeniliyor. Detaylar haberimizde...