Antalya

Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'

Antalya'da bir çocuk parkında birlikte alkol aldığı arkadaşıyla tartıştıktan sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren şüpheli, cinayet ekipleri tarafından başka bir parkta yakalandı.

Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'

Antalya'da çocuk parkında birlikte alkol aldığı arkadaşıyla tartışıp göğsünden bıçaklayarak ölümüne sebep olan şüpheli, cinayet ekipleri tarafından başka bir parkta otururken yakalandı. Adliyeye sevk dilen şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra ise birlikte da tartışıp başından tahra ile yaraladığı ortaya çıktı. Olaydaki kavga anları güvenlik kamerasına yansırken, adliyeye sevk edilen şüpheli, pişman olduğunu belirterek, "Ben değil içki yaptı" dedi.

Olay, Perşembe gecesi saat 02.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi 75. Sokak üzerindeki çocuk parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta bir kişinin kanlar içerisinde hareketsiz yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, üzerinden Süleyman Celebe'ye ait (51) kimlik çıkan ve göğüs kısmında bıçak darbesi bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, cinayet olarak değerlendirdiği konuya ilişkin inceleme başlattı. Ekipler, olayla bağlantısı olabileceğini değerlendirdiği ve bilgisine başvuracağı 6 kişiyi ifade için polis merkezine götürdü.

Alkol şişeleri delil torbasına girdi

Bölgede incelemelerini sürdüren Olay Yeri İnceleme ekipleri, parkta bir bölümü yerlere saçılmış, bir bölümü ise bankta bulunan çok sayıda alkol şişesini delil olarak delil torbasına koydu.
Süleyman Celebe'nin cansız bedeni ekiplerin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Güvenlik kameralarından izini sürdüler, başka bir parkta kıskıvrak yakaladılar

Olay sonrası güvenlik kameralarını mercek altına alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelisinin Muaz Ç. (47) olduğunu tespit etti. Görüntülerden Muaz Ç'nin izini süren ekipler, şüpheliyi dün saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesindeki başka bir parkta otururken yakaladı.

Olaydan sonra iş yaptığı adamı da başından tahra ile yaralamış

Hurdacılıkla uğraştığı öğrenilen Muaz Ç'nin olayın akabinde aynı gün Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi'ndeki hurda malzemeleri sattığı Mahmut A.'nın (47) yanına gidip tartıştığı ve ardından ona da tahra ile saldırıp başından yaraladığı ortaya çıktı.

“Pişmanım”

Gözaltına alınan Muaz Ç, emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiğini, alkollüyken tartıştığını ancak olayı nasıl gerçekleştirdiğini hatırlayamadığını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen Muaz Ç, gazetecilerin ‘neden öldürdün' sorusuna cevap vermezken, pişman olduğunu söyledi. Muaz Ç, aynı gün diğer yaralama olayıyla ilgili ise “Ben değil, içki yaptı” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, çocuk parkındaki şüpheli ile hayatını kaybeden kişinin yaşadığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'Antalya'da parkta cinayet ve tahra yaralama! 'Ben değil içki yaptı'

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da turizmin merkezinde orman alevlere teslim
Bölgesel

Antalya'da turizmin merkezinde orman alevlere teslim

Antalya'nın Lara turizm bölgesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Helikopterler, 200 metre uzaklıktaki denizden su alarak alevlere müdahale ediyor.

Antalya'da boğulan adam mucizevi bir şekilde hayata döndü!
Bölgesel

Antalya'da boğulan adam mucizevi bir şekilde hayata döndü!

Alanya'da denize giren bir adam, boğulma tehlikesi yaşadıktan sonra 5 dakikalık kalp masajı ve elektro şok uygulamalarının ardından mucizevi bir şekilde hayata döndürüldü.

Alman turist Antalya'da otel odasında ölü bulundu
Bölgesel

Alman turist Antalya'da otel odasında ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan 70 yaşındaki Alman vatandaşı Emmert Siegfried, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Kalp rahatsızlığı olan turistin cenazesi, incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya'da korkunç olay! Çocuk parkında göğsünden bıçaklanmış halde bulundu
Bölgesel

Antalya'da korkunç olay! Çocuk parkında göğsünden bıçaklanmış halde bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan bir parkta dehşet verici bir olay yaşandı. Bıçaklı saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Antalya'da kahreden olayda iddianame hazır! Eşine uykusunda bunu yapmıştı!
Bölgesel

Antalya'da kahreden olayda iddianame hazır! Eşine uykusunda bunu yapmıştı!

Antalya'da korkunç bir cinayet! 30 yılı aşkın süredir evli olan bir adam, boşanma davası açan eşini uykusunda bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihar etmeye çalıştı. Olayda 7 çocuk öksüz kaldı.

Antalya'da park halindeki araç, kullanılamaz hale geldi
Bölgesel

Antalya'da park halindeki araç, kullanılamaz hale geldi

Antalya'da mahalle sakinleri ve bekçilerin hızlı müdahalesiyle büyük bir felaket önlendi. Yangının nedeni araştırılıyor. Detaylar haberimizde.