Antalya

Antalya'da yaz gibi bir gün Sahiller doldu taştı

Turizm kenti Antalya’da sahillerdeki yoğunluk yaz gününü aratmadı

Antalya'da yaz gibi bir gün Sahiller doldu taştı

Turizm kenti Antalya’da sahillerdeki yoğunluk yaz gününü aratmadı.
Ülke genelinde soğuk ve kar yağışlı bir hava hakim olurken, turizm kenti Antalya’da baharla birlikte sıcaklıklar yükselmeye başladı. Sıcaklığın 20 derece ölçüldüğü kentte güneşli havayla birlikte turistler ve vatandaşlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, parklar ve mesire alanlarda yoğunluk oluşturdu. Kumsala inenler Akdeniz güneşinde bronzlaşırken, bazı vatandaşlar ve turistler yüzmeyi tercih etti. Manzarayı izlemek isteyenler kumsal boyunca yoğun bir görüntü oluşturdu. Almanya’dan memleketi Afyonkarahisar’a gelen İlyas Kuş, “Antalya çok güzel, gezmeye geldik iki haftalığına. Antalya’ya gelirken yolda kar ve soğuk vardı. Antalya’da ise bahar gibi bir hava var. Bu aylarda insanlarımız gelsinler Antalya’nın tadını çıkarsınlar. Deniz soğuk ama çok güzel. Dışarısı kuma uzandığınız zaman hava bayağı bir sıcak. Almanya’yı Antalya ile karşılaştıramayız. Yarın sabah dönüşümüz öncesi son keyfimiz oldu” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da yazdan kalma günler Sıcak havayı fırsat bilenler sahilleri doldurdu
Bölgesel

Antalya'da yazdan kalma günler Sıcak havayı fırsat bilenler sahilleri doldurdu

Antalya'da Ocak ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen kent sakinleri ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ni doldurdu. Kimi vatandaşlar yürüyüş yaparken kimileri ise yeşil alanlarda piknik yapmayı tercih etti.

Alanya'da sıcak hava turistleri sahillere çekti
Bölgesel

Alanya'da sıcak hava turistleri sahillere çekti

Antalya'nın Alanya ilçesinde mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havayı fırsata dönüştüren turistler Kleopatra plajına akın etti.

Türkiye, 2024'te Balon turizminde yeni bir rekor kırdı: 933 bin yolcu
Yaşam

Türkiye, 2024'te Balon turizminde yeni bir rekor kırdı: 933 bin yolcu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının balon turizmi açısından oldukça verimli bir yıl olduğunu belirterek, 933 bin balon yolcusu ile tüm zamanların yolcu rekorunun kırıldığını duyurdu. Detaylar haberimizde..

Sıcaktan bunalan sokak köpeği iş yerine sığındı
Bölgesel

Sıcaktan bunalan sokak köpeği iş yerine sığındı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sıcaktan bunalan sokak köpeği, klimalı işyerine girerek serinledi.

Sungurlu'da hava sıcaklığı 42 dereceyi buldu
Bölgesel

Sungurlu'da hava sıcaklığı 42 dereceyi buldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde aşırı sıcaklar nedeniyle termometreler 42 dereceyi gösterdi.

Ani Ören Yeri'nde  sıcak hava balon denemesi yapıldı
Bölgesel

Ani Ören Yeri'nde sıcak hava balon denemesi yapıldı

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan ve UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Ani Ören Yeri'nde ilk kez sıcak hava balon denemesi yapıldı.