Antalya / Aksu

Antalya'daki kazadan acı haber Bucaklı babadan sonra oğlu da hayatını kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen kazada otomobilde ağır yaralı olarak kurtarılan otomobil sürücüsü Bucaklı Özgür Bayen'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'daki kazadan acı haber Bucaklı babadan sonra oğlu da hayatını kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde köprü demirine çarpıp, dereye düşmek üzere olan otomobilde ağır yaralı olarak kurtarılan otomobil sürücüsü Özgür Bayen'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
Isparta Antalya Karayolu üzerinde Boladan Çayı köprüsünün demirine çarparak kaza yapan 15 DL 160 plakalı otomobilin içerisinde yolcu olarak bulunan Baba Latif Bayen olay yerinde hayatını kaybetmiş, oğlu Özgür Bayen ise 45 dakikalık çalışma sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.
Aracın tanınmayacak hale geldiği kazada araç sürücüsü Özgür Bayen Antalya itfaiye ekiplerince güçlükle araçtan çıkartılarak özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Ancak genç adamdan acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayan Özgür Bayen’de hayatını kaybetti. Aslen Bucaklı oldukları öğrenilen baba ve oğul Antalya Döşemealtı Kirişçiler Mezarlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

Ne Olmuştu ?

Antalya’nın Aksu ilçesinde köprü demirine çarpıp, dereye düşmek üzere olan otomobilde can pazarı yaşandı. Sıkışan sürücü, araç kesilerek çıkarılırken, yolcu ise hayatını kaybetti.
İHA'nın haberine göre Kaza, saat 14.30 sırasında Aksu ilçesi Boladan Çayı Köprüsü'nde meydana geldi. 36 yaşındaki Özgür Bayen, 15 DL 160 plakalı otomobiliyle kent merkezine doğru seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, köprünün demirine çarptı ve dereye doğru kaymaya başladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan itfaiye ilk olarak aracı düşmemesi için bağladı, ardından vinç yardımıyla sabitledi. Sürücü koltuğunda sıkışan Özgür Bayen’i kurtarmak için ekipler seferber oldu. Acı içindeki Bayen'e sağlık ekipleri serum taktı. Yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından parça parça kesilen araçtan Özgür Bayen ağır yaralı olarak çıkarıldı. Ambulansa alınan Bayen, özel bir hastaneye kaldırıldı.
Yolcu bölümünde sıkışan Özgür Bayen’in babası Latif Bayen'in ise hayatını kaybettiği belirlendi. Yola çekilen otomobilin kapıları kesilerek, Latif Bayen’in cansız bedeni çıkarıldı. Yapılan incelemelerin ardından Latif Bayen’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri çalışmanın yapıldığı köprüde trafiği kontrollü olarak sağladı. Aracın yoldan çekilmesinin ardından yol tamamen trafiğe açıldı. Öte yandan, kaza yeri ve kurtarma çalışmaları havadan da görüntülendi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da korkunç kaza; 3 kişi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da korkunç kaza; 3 kişi hayatını kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Antalya'da feci kaza: 1 ölü 1 yaralı
3. Sayfa

Antalya'da feci kaza: 1 ölü 1 yaralı

Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarparak yan devrilen kamyonetteki infaz koruma memuru hayatını kaybetti, sürücü memur ise yaralandı.

Antalya'da trafik kazası yaralı var
3. Sayfa

Antalya'da trafik kazası yaralı var

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya'da tır demir gölgeliğe çarptı
3. Sayfa

Antalya'da tır demir gölgeliğe çarptı

Antalya'nın Serik ilçesinde açılışa hazırlanan otele mobilya eşyası getiren tırın demir direğe çarpması sonucu göçük meydana geldi.

İyi parti Muratpaşa Belediye Meclis  Adayı Kadriye Aslı Göncü Kaza Yaralandı
Bölgesel

İyi parti Muratpaşa Belediye Meclis Adayı Kadriye Aslı Göncü Kaza Yaralandı

İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkan adayı Turgut Bucak’ın adaylıktan çekilmesiyle tek başına çalışmalara devam eden İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü geçirdiği kazada ağır yaralandı.

Antalya'da kaza motosikletliler çarpıştı
3. Sayfa

Antalya'da kaza motosikletliler çarpıştı

Antalya'da yaya geçidinden geçen yayalara yol vermek için duran motosiklete, arkadan gelen motosiklet çarptı. Bir sürücünün yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.