Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Can, Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak eşlik etti.
Çamyuva Mahallesi'nde yapımı hızla süren parkta inceleme yapan Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Topaloğlu, park yapımı sırasında çalışan belediye personeli ile selamlaşarak sohbet etti.
Can, “2014 yılında belde belediyelerin kapanmasından sonra meclis üyeliği yapıyorum. Parkımızı Kemer'e kazandırmak bugüne nasipmiş. Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve başkan yardımcılarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çamyuvamıza hayırlı olsun.” dedi.
Park ile ilgili detaylar da veren Kayrak, “Parkımızın içinde oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş ve koşu yolları, kamelyalar ve oturma yerleri bulunacak. Yeşil alanlar oluşturacağız. Park yapımında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. Kepçe, bordür, beton gibi işlemlerde fen işleri müdürlüğümüzden destek alıyoruz. Parkımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımıza kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeşil alanların Kemer için önemine işaret ederek, Kemer'in genelinde park çalışmaları yapmayı sürdürdüklerini ve kısa süre içerisinde parkları vatandaşların kullanıma kazandıracaklarını söyledi.
Kemer Belediyesi, Çamyuva Mahallesi’nde park yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Son 15 yılda 577 park yapımı gerçekleştiren Kepez Belediyesi, Gülveren, Şelale, Aktoprak ve Erenköy mahallelerinde yeni yeşil alan çalışması başlattı. Devamı haberimizde...
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi futbol altyapı takımlarından U12 ve U16 oyuncularıyla kahvaltıda buluştu.
International Folk Dance Organization (IFDO) kurucuları Salih Önsoy ve Murat Erdem, dansçılarla beraber Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin ile Kemer Belediye Meclis Üyesi Ali Akar da yer aldı.
Kemer’e bağlı Beldibi Mahallesi’nde bir otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının haberini alır almaz olay yerine geçen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, söndürme çalışmalarına destek olan belediye ekiplerini bizzat yönlendirdi.
Antalya Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangının haberini alır almaz olay yerine geçen Kemer Belediye Başkanı
Yorumlar (0)