Aydın / Efeler

Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, H.Ö. ve eşi S.Ö. sokağa mahalledeki sokak hayvanları için mama bıraktığı esnada, mama bırakılmasını istemeyen komşuları İ.Ç. ile tartışmaya başladı. devamı haberimizde

Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama verme nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.
Olay, Güzelhisar Mahallesi Albayrak Caddesi üzerindeki Aydın Polis Evi önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Ö. ve eşi S.Ö. sokağa mahalledeki sokak hayvanları için mama bıraktığı esnada, mama bırakılmasını istemeyen komşuları İ.Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada İ.Ç. ve H.Ö. bıçakla vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralı şahıslara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.Aydın’ın Efeler ilçesinde sokak hayvanlarına mama vermek isteyen ve  istemeyenler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

 

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yavru Köpek Beslenmesi Hakkında Merak Ettikleriniz
Yaşam

Yavru Köpek Beslenmesi Hakkında Merak Ettikleriniz

Yavru Köpek Beslenmesi Hakkında Merak Ettikleriniz, Yavru Köpek Mamaları Neden Önemlidir?, Yavru Köpek Beslenmesi İle İlgili Yanlış Bilinenler Nelerdir?, Yavru Köpek Mamalarında Hangi Besin Maddeleri Bulunmalıdır? Merak edilenler ve en doğu bilgilerin yer aldığı Detaylar yazımızda.

Aç olan tilkiyi köpek mamasıyla besledi
Yaşam

Aç olan tilkiyi köpek mamasıyla besledi

Bolu’da gece saatlerinde Gölköy Barajı Gölü’nün etrafında yiyecek arayan tilkiyi gören vatandaş, köpek mamasıyla besledi.

Aydın'da kaza motosikletler çarpıştı 1 ölü 1 yaralı
3. Sayfa

Aydın'da kaza motosikletler çarpıştı 1 ölü 1 yaralı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde motosikletlerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.c

Aydın’da Yayaya  Çarpan  yolcu otobüsü  kontrolden çıkarak yan yattı: 1 ölü, 10 yaralı
3. Sayfa

Aydın’da Yayaya Çarpan yolcu otobüsü kontrolden çıkarak yan yattı: 1 ölü, 10 yaralı

Aydın’da yolcu otobüsünün bir yayaya çarpıp yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2’si yabancı uyruklu 10 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden şahsın yolun karşısına geçmeye çalışan bir erkek şahıs olduğu ve henüz kimliğinin tespit edilemediği belirtildi.

Aydın’da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 1 ölü, 7 yaralı
3. Sayfa

Aydın’da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 1 ölü, 7 yaralı

Aydın’da yolcu otobüsünün bir yayaya çarpıp yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

Aydın'da sağlıkçı röntgen teknisyeni genç, hayata tutunamadı
3. Sayfa

Aydın'da sağlıkçı röntgen teknisyeni genç, hayata tutunamadı

Aydın Devlet Hastanesi'nde görev yapan röntgen teknisyeni Ülkü Seda Dönmez, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...