Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın’da kadın vali ve gazeteciye çiçek vererek 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nü kutladı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret ettt. Vali Nurtaç Arslan, kurum müdürleri tarafından kapıda karşılanan Bakan Yumaklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak Arslan’a çiçek verdi. Valilikteki ziyaretin ardından Bartın Belediyesine geçen Bakan Kirişçi burada ise Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu tarafından karşılandı. Bakan Yumaklı, kendisine verilen çiçeği programı takip eden Pusula Gazetesi Yazı işleri Müdürü Nilay Meryem Çömlekçi’ye hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Bakan Yumaklı’nın kentteki programı devam ediyor
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanelerine hayırsever iş insanları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen konser etkinliğinin geliri ile NST cihazı bağışlandı.
Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımı kapsamında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi. Birçok kadın lideri Elinin Hamuruyla İlham Veren Kadınlar Söyleşilerinde bir araya getirdi.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Günü Matinesi'nde Ümmü Erbil sahne aldı. Başkan Ercengiz, matinede yaptığı konuşmada Halk Marketler açacaklarını, su arıtma tesisi yatırımının tamamlanmak üzere olduğunu ve Burdur'a alışveriş merkezi dikeceğini müjdeledi.
Eskişehir’de Çifteler Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında kadınlar gönüllerince eğlendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla moderatörlüğünü sanatçı İpek Tuzcuoğlu’nun üstlendiği ve konuşmacı olarak sinema ve tiyatro sanatçısı, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Politikaları Kurulu Üyesi Hülya Koçyiğit ile AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun katıldığı “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması” düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni dönemde kadınlara yönelik yapılacak proje ve çalışmalarla ilgili önemli detaylar paylaştı.
Kızılkaya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir program düzenledi. Kadınlar Günü, Doç. Dr. Esma Özdaşlı'nın sunumu ve Hilmi Öğütlü konseriyle kutladı.
Yorumlar (0)