Bartın’da sandalla denize açılan yaşlı adamın cesedi kıyıya vururken, parçalanmış sandal parçaları da dalgalarla sahil şeridine vurdu.
Olay, Bartın’ın Kurucaşile ilçesine bağlı Kapısuyu Sahili’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 61 yaşındaki Hasan Anar balık avı için sabahın erken saatlerinde sandalla denize açıldı. Bir süre sonra Anar’ın sandalına ait parçaların dalgalarla beraber sahil şeridi boyunca kıyıya vurduğu görüldü. Vatandaşlar tarafından yapılan yardım çağrısı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Bölge sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları sırasında Anar’ın cansız bedeni dalgalarla beraber sahile vurdu.
Anar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İHA
Afyonkarahisar’da fotoğraf çektirirken gölete düşen arkadaşını kurtarmak isteyen şahıs, boğularak hayatını kaybetti. Ölen kişinin cansız
Reyhanlı Devlet Hastanesinde kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu şahısların baba Ahmet Hacabdo (46) ile çocukları Muhammet, İbrahim, Abdo ve Hamit Elmeri olduğu öğrenildi. Öte yandan çocukların yaşlarının 6, 8, 18 ve 21 olduğu tespit edildi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Koru Sahili'nde denize düşen terliğini almak için suya giren şahıs, balıkçıların hızlı müdahalesi ile boğulmaktan kurtarıldı. Kurtarma anları cep telefonuyla kaydedildi.
Samsun'un Atakum ilçesinde denize giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi.
Sakarya'nın Karasu ilçesinde yasak olmasına rağmen denize giren aynı aileden 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.
Samsun'da serinlemek için denize giren 90 yaşındaki şahıs, boğulma tehlikesi geçirdi.
Yorumlar (0)