Kayseri / Talas

Başakpınar’da yaz spor okulları açılış

Başakpınar’da yaz spor kurslarına coşkulu açılış

Başakpınar’da yaz spor okulları açılış

Talas Belediyesi’nin desteklediği Başakpınar Yaz Spor Okulları’nın sezon açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Başakapınar Şaban Tankut Stadı’nda düzenlenen törene Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal ile Başakpınar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Aydoğan ve sporcular ile aileleri katıldı. 10-15 yaş arası çocuklardan oluşan yaklaşık 200 sporcu, yıl boyunca futbol, taekwondo ve jimnastik branşlarında eğitim alacak.
“Sizler bizim için değerlisiniz”
Törende konuşan Başkan Yalçın, gençlerin bu tür organizasyonlar içinde olmasının ilerde ülke yönetimine dair hedef ortaya koymak olduğuna dikkat çekti. Gençlere ‘Bizim için önemlisiniz’ diyen Başkan Yalçın şunları söyledi:
“Bir disipline dahil olmak, ‘gelecekte ben de bu ülkeyi yönetmeye dahil olmak istiyorum’ iddiasını ortaya koymak demektir. Sizi böyle görüyoruz. Siz bizim için çok kıymetlisiniz. Şimdi Cumhurbaşkanımıza sorsak, sizin için en değerli şey nedir? desek, bu ülkenin gençleri diyecektir. Annenize babanıza sorsak onlar da sizleri gösterecektir. Öğretmenleriniz, büyükleriniz de aynı şeyi söyleyecek. Bu benim için de öyledir. Çünkü siz bizim geleceğimizsiniz. Allah devlete zeval vermesin, sizin için bu kadar güzel bir tesis yapılmış ve bu kadar insan burada bir araya geliyorsa sizin mutluluğunuz ve başarınız içindir.”
Başkan Yalçın’dan gençlere 3 öğüt
Konuşmasında gençlere 3 önemli tavsiyede bulunan Başkan Yalçın, “Ben üniversitedeki gençlere de söylüyorum size de söylüyorum, bir gencin en az 3 tane özelliği olmalı. Birincisi bir spor dalında uzmanlığı olmalı, ikincisi bir müzik aleti kullanıyor olmalı. Bir diğeri de mutlaka bir yabancı dili olmalı. Biz bunları sağlayacak ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Devletin yaptığı her şey sizin geleceğiniz için. Size düşen de hem okul hayatınızı hem de spor hayatınızı devam ettirmektir” dedi.
Daha sonra söz alan TFF Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal da sezonun hayırlı olmasını dileyerek Başkan Yalçın ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılış öncesi konuşan Başakpınar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Aydoğan da verdiği katkılardan dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Bölgesel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti
Bölgesel

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti

İyi Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Meral Akşener, Kürsüden son kez konuştu. İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.

Bucak'ta Lezzet Durağınız! Adıyaman ÇiğKöftecisi Kadir Usta
Tanıtım

Bucak'ta Lezzet Durağınız! Adıyaman ÇiğKöftecisi Kadir Usta

Dört yıllık Burdur esnaflık deneyimiyle Melike Akkuş, Adıyaman'ın meşhur lezzetlerini Bucak'a getiriyor. Kadir Usta'da tavuklu pilav ve çiğköfte çeşitleri ile damak tadınıza hitap edecek lezzetler sizi bekliyor.

Konyaaltı Sahili'nde Yaz Gibi Bir Gün! Deniz, Güneş ve Eğlence
Bölgesel

Konyaaltı Sahili'nde Yaz Gibi Bir Gün! Deniz, Güneş ve Eğlence

Antalya'da iki gün boyunca etkili olan çöl tozu azaldı. Vatandaşlar ve tatilciler güzel havayı değerlendirmek için Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Sıcaklık 25 dereceyi bulurken, deniz ve güneşin tadını çıkaranlar unutulmaz bir gün geçirdi.