Zonguldak’ta özel maden ocağında çalışan 1 çocuk babası Erol Toprak, 14 yıl önce emekli olan arkadaşlarına yaptığı şakanın kurbanı oldu.
Zonguldak’ta İnağzı Mahallesi’nde özel maden ocağında çalışan 1 çocuk babası Erol Toprak, 14 yıl önce emekli olan arkadaşlarına anı kalması için bir şaka hayata geçirdi. Toprak, emekli olan arkadaşlarının kıyafetlerini yırtıp, yağ ve talaş dökerek kutladı. Yapılan bu şaka gelenek haline gelince 14 yıl boyunda devam etti. Geçtiğimiz günlerde emekli olan ve şakanın mimarı olan Erol Toprak’a aynı şakayı bu kez arkadaşları yaptı. Arkadaşları Toprak’ın kıyafetlerini yırtıp, yağ ve talaş döküp yıkadı. O anlar ise cep telefon kamerasına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan video binlerce beğeni aldı.
Şakanın ardından açıklama yapan madenci Erol Toprak, “14 sene önce ben başlatmıştım. arkadaşlarla, 14 sene sonra da Allah nasip etti. Aynı geleneği bana devam ettirdiler. Yırttılar. Yağ falan. Mazot talaş. En sonda yıkadılar. Geleneğimiz bu şekilde. 20 yıldır madende çalışıyorum. Her emekli olana böyle bir anı kalsın diye yaptık. Maksat anı kalsın diye” şeklinde konuştu.
Alın teri çalışınca zorluk hissetmediğini ifade eden Toprak, “Şartlar iyi. Çakışmaya devam edeceğim. Mutluluk verici. Normalde Ocak zevklidir. Dikkat ister. Ailemizi geçindirmek için ocakta çalışıyoruz. Güzel bir duygu. Alın teri ile çalışınca zorlukta hissetmiyorsunuz” dedi.
iha
Ordu'nun Ünye ilçesinde iki genç arasındaki silah şakası ölümle sonuçlandı.
Sakarya'nın Sapaca ilçesinde minibüs ile kafa kafaya çarpışan otomobilin motoru yaklaşık 10 metre savrularak kanalın içine düştü
Sakarya'da polis sorumluluk bölgesinde şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde 683 araç trafikten men edilirken, 180 sürücünün ise ehliyetine el konuldu.
Serdivan Yazlık Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve Köprübaşı Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başladı. Detaylar haberimizde..
Tuzla ve 15 Temmuz Camili Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, "Bu mübarek Ramazan ayında gönüllerimizi ve sofralarımızı paylaşıyor, kardeşlik bağlarımızı güçlendiriyoruz. Detaylar haberimizde...
Sakarya’nın Erenler ilçesinde arızalanan minibüs alev topuna döndü.
Yorumlar (0)