Burdur / Bucak

Başkan Adayı İlyas Delen'den Vizyoner Seçim Programı: 45 Proje ile 'Kocaaliler'i Hak Ettiği Yere Taşıyacağız'

Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, 6 ana başlıkta 45 projeden oluşan seçim programını açıkladı. Delen'in vizyon projeleri arasında TOKİ konutları, kapalı spor salonu, mesleki lise, millet bahçesi, 112 sağlık istasyonu, üniversite öğrencilerine burs, incir kooperatifi, GES projeleri ve daha fazlası yer alıyor.

Başkan Adayı İlyas Delen'den Vizyoner Seçim Programı: 45 Proje ile 'Kocaaliler'i Hak Ettiği Yere Taşıyacağız'

Bucak, Burdur'un Kocaaliler Beldesi'nde, Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, 6 ana başlıkta 45 projeden oluşan seçim programını SKM Açılışı'nda açıkladı. Delen'in vizyon projeleri, sağlık, eğitim, altyapı, ekonomik kalkınma, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarını kapsıyor. Detaylar için tıklayın.

Kocaaliler'de SKM Açılışında İlyas Delen Hizmet ve Projelerini Açıkladı

Bucak, Burdur - Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde SKM Açılışında konuşan Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, 6 başlıkta 45 projeden oluşan seçim programını açıkladı.

Delen: "Kocaaliler'i hak ettiği yere taşıyacağız"

Konuşmasında Kocaaliler'e hizmet etmek için büyük bir arzu duyduğunu belirten Delen, "Bugün burada beldemiz için hizmet yolculuğunu başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile belediyemize hizmet edecek olmak ayrıca mutluluk ve güç veriyor. Bugünden itibaren beldemizin hak ettiği hizmeti alabilmesi için gece gündüz durmaksızın çalışmalarımıza başlıyoruz." dedi.

6 Başlıkta 45 Hizmet ve Proje

Delen, seçim programının 6 ana başlıktan oluştuğunu ve 45 projeyi kapsadığını söyledi. Bu başlıklar şunlardır:

Vizyon projeleriyle değer kazandıran belediye

Sağlık alanında ve vatandaşın yanında olan belediye

Eğitim önceliği belediye

Altyapı ve üst yapı yatırımları ile güçlü belediye

Ekonomik kalkınmaya önem veren ve gelir getirici faaliyette bulunan belediye

Sosyal ve kültürel belediyecilikte örnek belediye

Delen'in açıkladığı projelerden bazıları şunlardır:

TOKİ konutları ile yeni yaşam alanları oluşturmak

Kapalı düğün salonu, kır düğün salonu ve çok amaçlı salonun bir arada bulunduğu bir sosyal tesis kazandırmak

Doğalgazı depolama sistemi ile vatandaşlara sunmak

Karacaören Barajı ve Aksu Çayının birleştiği noktada vadiye seyir terası ile yeni mesire alanı kazandırmak

Beldeyi ve vatandaşların sosyal yaşam kalitesini artıracak millet bahçesi tarzında yeni yaşam alanı oluşturmak

Tarımsal alanlarda verimliliğin artırılması için blok projesi ve suyun tarımsal alanda kullanılmasını sağlamak

Çocukların ve gençlerin spora olan ilgilerini artırmak için beldeye kapalı spor salonu kazandırmak

Beldede eğitim kalitesini artırmak için mesleki lise kazandırmak

Ana caddeleri ve cumhuriyet meydanını sıcak asfalt ile buluşturmak

Milyos antik kentini bölge turizmine kazandırmak

112 sağlık istasyonu projesi ile belde ve civar köylere sağlık hizmeti vermek

Aile sağlığı, sağlık ocağını yenileyerek daha güçlü hale getirmek

Yıllık belli dönemlerde belli bir yaşın üstünde tüm vatandaşlara genel sağlık taraması hizmeti sunmak

Eğitim alanında beldede yaşayan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermek

Üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerin sınav ücretlerini ödemek

Üniversite sınavına giren tüm gençlere ücretsiz rehberlik hizmeti sunmak

Beldeye kütüphane ve etüt merkezi kazandırmak

Vatandaşların mesleki becerilerini geliştirecek mesleki gelişim kursları açmak

Cumhuriyet meydanını modern aydınlatma sistemi ile daha çekici hale getirmek

Belde meydanında bulunan atıl binaların yenilenmesini sağlamak

Yeni imar düzenlemesi ile kimseyi öncelemeyen kimseye rant sağlamayan imar alanlarının açılmasını sağlamak

Dere ıslah çalışmaları ile beldeyi afetlere karşı daha güçlü hale getirmek

Beldeye ulaşımı kolaylaştırmak için Bucak Kocaaliler yolunun ve çınar bağlantı yolunun yeniden düzenlenmesini sağlamak

İncir kooperatifi kurarak coğrafi işareti bulunan melli incirimizin üretiminin artırılmasını ve zincir marketlere doğrudan satışın yapılmasını sağlamak

Yatırımcıların doğrudan beldeye gelmesini sağlayarak yeni iş gücü alanları ile istihdamı artırmak

Yeni GES projeleri ile belediyenin gelirini artırmak

İlyas Delen'in açıklaması şu şekilde;

" Biz gelmedik kavga için bizim işimiz sevgi için dostun evi gönüllerde gönüller yapmaya geldim Bugün burada beldemiz için hizmet yolculuğunu başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz bu uzun yolculuğun meşalesini yakmanın mutluluğunu bizimle paylaştığınız için şükranlarımı sunuyorum AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile beldemize hizmet edecek olmak ayrıca mutluluk ve güç veriyor bugünden itibaren Mellimizin hak ettiği hizmeti alabilmesi için gençliğimizin verdiği enerjiyle gece gündüz durmaksızın çalışmalarımıza başlıyoruz.

Önümüzdeki 42 günlük süreçte çalınmadık hiçbir kapı sıkılmadık hiç bir el bırakmadan hizmet ve projelerimizi anlatacak gönüller kazanmaya gayret edeceğiz önümüzdeki bu süreçte hizmet odaklı belediyecilik anlayışının beldemize kazandırılması en büyük çabamız olacak bugüne kadar böyle gelmiş bundan sonrada böyle gider düşüncesine son vermek istiyoruz hayata geçirmeyi hedeflediğimiz altı başlıkta 45 vizyon proje ile beldemize sağlık eğitim altyapı üstyapı ekonomik ve sosyal kültürel alanlarda büyük bir atılım yaşayacak tamamı vatandaş odaklı olan projelerimizi de Kocaalilerimin hak ettiği hizmeti alacağına yürekten inanıyorum.

Şimdi sizlere 6 başlıkta 45 hizmet ve projelerimi açıklamak istiyorum.

1 Başlığımız;

Vizyon projeleriyle değer kazandıran belediye. Beldemiz için bir vizyon doğrultusunda öncelikli olarak belirlediğimiz stratejik 10 projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunlar TOKİ konutları ile yeni yaşam alanları alanları oluşturmasını sağlayacağız.

2. Beldemize kapalı düğün salonu, kır düğün salonu ve çok amaçlı salonun bir arada bulunduğu bir sosyal tesis kazandıracağız. Doğalgazı depolama sistemi ile vatandaşlarımızla buluşturacağız. Karacaören Barajı ve Aksu Çayının birleştiği noktada vadiye seyir terası ile yeni mesire alanı kazandıracağız. Beldemizi ve vatandaşlarımızın sosyal yaşam kalitesini artıracak millet bahçesi tarzında yeni yaşam alanı oluşturacağız. Tarımsal alanlarda verimliliğin artırılması için blok projemiz ve suyun tarımsal alanda kullanılmasını sağlayacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora olan ilgilerini artırmak için beldemize kapalı spor salonu kazandıracağız. Beldemizde eğitim kalitesini artırmak için mesleki lise kazandıracağız. Ana caddeleri ve cumhuriyet meydanımızı sıcak asfalt ile buluşturacağız. Milyos antik kentimizi bölge turizmine kazandıracağız.

2. Başlığımız sağlık alanında ve vatandaşın yanında olan belediye olarak yerel düzeyde vatandaşımızın sağlık hizmetlerini destekleyecek projeler ile geliyoruz. Bu projelerimizden bazıları 112 sağlık istasyonu projesi ile belde ve civar köylere sağlık hizmeti vereceğiz. Aile sağlığı, sağlık ocağını yenileyerek daha güçlü hale getireceğiz. Yıllık belli dönemlerde belli bir yaşın üstünde tüm vatandaşlarımıza genel sağlık taraması hizmeti sunacağız.

3. Başlığımız Eğitim Önceliği Belediye. Eğitim alanında beldemizde yaşayan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vereceğiz. Üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize sınav ücretlerini biz ödeyeceğiz. Üniversite sınavına giren tüm gençlerimize ücretsiz rehberlik hizmeti sunacağız. Beldemize kütüphane ve etüt merkezi kazandıracağız. Vatandaşlarımızın mesleki becerilerini geliştirecek mesleki gelişim kursları açacağız.

4. Başlığımız alt yapı ve üst yapı yatırımları ile güçlü belediye. Beldemizin alt yapı ve üst yapısını daha güçlü hale getirecek kamu hizmeti projelerimiz. Cumhuriyet meydanımızı modern aydınlatma sistemi ile daha çekici hale getireceğiz. Belde meydanında bulunan atıl binaların yenilenmesini sağlayacağız. Yeni imar düzenlemesi ile kimseyi öncelemeyen kimseye rant sağlamayan imar alanlarının açılmasını sağlayacağız. Dere ıslah çalışmalarımız ile beldemizi afetlere karşı daha güçlü hale getireceğiz. Beldeye ulaşımı kolaylaştırmak için Bucak Kocaaliler yolunun ve çınar bağlantı yolunun yeniden düzenlenmesini sağlayacağız.

5. Başlığımız ekonomik kalkınmaya önem veren ve gelir getirici faaliyette bulunan belediye. Ekonomik anlamda beldemizin refah düzeyini artıracak projelerimiz: İncir kooperatifi kurarak coğrafi işareti bulunan melli incirimizin üretiminin artırılmasını ve zincir marketlere doğrudan satışın yapılmasını sağlayacağız. Yatırımcıların doğrudan beldemize gelmesini sağlayarak yeni iş gücü alanları ile istihdamı artıracağız. Yeni GES projeleri ile belediyemizin gelirini artıracağız. Uzun süredir üzerinde durulan ATM hizmetini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

6. ve son Başlığımız sosyal ve kültürel belediyecilikte örnek belediye. Beldemizin meydanı ve yeni sosyal yaşam alanlarında WiFi istasyonları kurarak ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Beldemize portatif yüzme havuzu kazandıracağız. Her mahallemizde modern çocuk parkları kuracağız. Her mahallemize muhtarlık binası yapacağız. Her yılın belirli dönemlerinde ülkemizin çeşitli illerine ücretsiz kültür turları düzenleyeceğiz. Melli sporu resmi olarak kuracak semt sahaları ile sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz. Beldemizde yaşayan bakıma muhtaç vatandaşlarımıza ücretsiz yemek hizmeti sunacağız. Tüm vatandaşlarımızın sıkıntı ve dertlerini çözüme kavuşturmak için çözüm masası kuracağız. Kıymetli hemşehrilerim, 5 yılda yapmayı hedeflediğimiz tüm projelerimiz bunlardır. Verdiğimiz bu sözlerin yerine gelmesi için gecemizi gündüzümüze katacak hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Bunları yaparken kimseyi öncelemeyecek hak hukuk ve adalet ekseninden sapmayacağız. Kıymetli büyüklerim, sevgili amcalarım, teyzelerim değerli ablalarım, abilerim ve geleceğin teminatı gençlerimiz bu hizmetlerin vatandaşlarımız ile buluşması için Ak partimize güçlü bir desteğe ihtiyacımız var. Sizlerden bu konuda güçlü bir destek bekliyorum. Değerli başkanlarım Kıymetli milletvekillerim çok değerli hemşehrilerim bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Biz Kocaalileriz, Başarabiliriz!  

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kocaaliler'e Yeni Hizmetler Mı Geliyor? Başkan İlyas Delen bakana talepleri iletti
Bölgesel

Kocaaliler'e Yeni Hizmetler Mı Geliyor? Başkan İlyas Delen bakana talepleri iletti

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldesinin ihtiyaçlarını karşılamak için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştü. Görüşmede Kocaaliler Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu araç ve gereçlerin yanı sıra 2.000.000 lira nakdi yardım talebi de görüşüldü.

Milletvekili Mustafa Oğuz Melli'de! Başkan Delen'i ziyaret ettiler
Bölgesel

Milletvekili Mustafa Oğuz Melli'de! Başkan Delen'i ziyaret ettiler

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, beraberindeki heyet ile birlikte Melli'de Belediye Başkanı seçilen İlyas Delen'e ziyarette bulundu.

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı
Bölgesel

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı

Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kocaaliler'in en genç başkanı İlyas Delen, görevi teslim aldı
Bölgesel

Kocaaliler'in en genç başkanı İlyas Delen, görevi teslim aldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından yeni başkan İlyas Delen oldu.

Melli'nin en genç belediye başkanı İlyas Delen mazbatasını aldı
Bölgesel

Melli'nin en genç belediye başkanı İlyas Delen mazbatasını aldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde seçimi kazanarak Melli'nin en genç belediye başkanı seçilen İlyas Delen, mazbatasını aldı.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'den Seçim Sonrası Anlamlı Mesaj
Bölgesel

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'den Seçim Sonrası Anlamlı Mesaj

Kocaaliler'de yeni bir dönem başlıyor! İlyas Delen, hizmete başlarken halkının güçlü desteklerini yanında hissediyor. Birlik ve beraberlikle, vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için kararlılığıyla hareket ediyor.