BAŞKAN ERCENGİZ’DEN KAMPANYA ÇAĞRISI
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçirdiği kaza sebebiyle bacaklarını kaybeden Osman Okan Kayış isimli engelli vatandaşa akülü araba desteğinde bulunarak, engelli vatandaşlara desteklerin artması için de bir kampanya başlattı.
Başkan Ercengiz, engelli Osman Okan Kayış’ı ziyaret ederek, belediyenin imkanları ile alının akülü tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim etti. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Ercengiz, . İnsan yaşamı, insan sağlığına önem verdiğimiz gibi engelli kardeşlerimizin de engellerini kaldırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şehir merkezindeki özellikle kaldırım çalışmalarımızı engelli vatandaşlarımıza öncelik göstererek, engelli yönetmeliğine göre düzenlemelerini yapmaya devam ediyoruz. “ dedi.
ENGELLİ DOSTLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN
Başkan Ercengiz, daha çok engelli vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için bir kampanya başlatarak çağrıda bulundu. Hemşehrilerine seslenen Başkan Ercengiz, “Değerli Hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde engelli birkaç dostumuzu sevindirdik. Burdur Belediyesi’nin olanakları ile onlara akülü tekerlekli sandalye aldık ve onların bir nebze de olsa sosyal hayata geri dönmelerini sağladık. Eğer sizler de onları sevindirmek istiyorsanız, akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan dostlarımızın sizlere adres ve telefon numaralarını ulaştırabiliriz. Sizlerin de onları sevindirmesini istiyoruz. Lütfen engelli dostlarımızın sesine kulan verelim .” diyerek çağrıda bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Oto Tamirciler Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek bere hediye etti. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada CHP’ye üye olma çağrısında bulundu.
Burdur Belediye Spor Kulübü’nün milli judocuları, Trabzon ve Antalya’daki uluslararası judo turnuvaları öncesinde Başkan Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, U-16 Basketbol Takımını ilk kez katıldıkları turnuvadan dereceyle dönmelerinin ardından genç sporcularla bir araya gelip tebrik etti. Detaylar haberimizde..
Burdur'da siyasi gerilim yükselirken Başkan Ali Orkun Ercengiz, Özboyacı’yı ayrı tutarak eleştirilerini Volkan Mengi ve Murat Akbıyık gibi partili isimlere yöneltti.
Burdur Belediyesi, asbestli su borularının değiştirilmesi için İller Bankası’ndan sağlanacak krediye onay aldı. Sağlık odaklı projeyle altyapı yenilenecek.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şubat ayı toplantısında meclis üyelerine kolonya ikram ederek dikkat çeken bir mesaj verdi. Ayrıntılar haberimizde.
Yorumlar (0)