Geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Burdur Müteahhitler Derneği yönetiminin kurum ziyaretleri sürüyor.
Torosgaz Bölge Müdürünü ziyeret ederek önemli bir sorunu çözen dernek yönetiminin ikinci durağı Burdur Belediye Başkanı, Başkan Yarsımcıları ve kurum müdürlerini ziyaret oldu.
Geçtiğimiz günlerde ilk genel kurulunu yapan dernek yönetiminin ziyaretleri sürüyor. Torosgazla ilk görüşmesinde önemli bir dsorun olan doğalgazsa beklemeye son veren yönetim bu kez Burdur Beledişye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu ile Fen İşleri Müdürü Abdullash Sartekin’i ziyaret etti.
Belediye dernek işbirliği 3 Belediye Başkanını ziyaret eden Dernek yönetimi başkan yardımcılarından tam destek sözü aldı.
Dernek yönetimi Fen İşleri Müdürü Abdullah Sartekin’i makamında ziyaret etti. Müdür Sartekin, Sıcak bir karşılamadan memnun olan Dernek yönetimine” tüm müdürlükler adına size nasıl faydalı olabileceksem olurum. Bundan emin olun” dedi
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz örgütlü toplum adına müteahhitlerin dernek kurmasından memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Ercengiz, proje aşamalarında birlikte bir protokol yaparak ön inceleme için derneği muhatap alabileceklerini söyledi. Dernek Başkanı Av. Halkil Özer, Türkiye’de birçok yerde uygulanan bu projenin uygulanmasında dernek olarak aktif rol oynayabileceklerini söyledi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ve İl Başkan Yardımcıları, Müteahhitler Derneği Başkanı Halil Özer, Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Özeş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Oto Tamirciler Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek bere hediye etti. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada CHP’ye üye olma çağrısında bulundu.
Burdur Belediye Spor Kulübü’nün milli judocuları, Trabzon ve Antalya’daki uluslararası judo turnuvaları öncesinde Başkan Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, U-16 Basketbol Takımını ilk kez katıldıkları turnuvadan dereceyle dönmelerinin ardından genç sporcularla bir araya gelip tebrik etti. Detaylar haberimizde..
Burdur'da siyasi gerilim yükselirken Başkan Ali Orkun Ercengiz, Özboyacı’yı ayrı tutarak eleştirilerini Volkan Mengi ve Murat Akbıyık gibi partili isimlere yöneltti.
Burdur Belediyesi, asbestli su borularının değiştirilmesi için İller Bankası’ndan sağlanacak krediye onay aldı. Sağlık odaklı projeyle altyapı yenilenecek.
Yorumlar (0)