Erdoğan duyurdu: Ak Parti'den İstanbul adayının açıklanacağı tarih belli oldu
Ak P'arti li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İBB Başkan adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını duyurdu. Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda A'dan Z'ye hepsi hem sürprizdir, hem de partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacaktır" dedi.
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ak Parti Genel Merkezi'ne geldi.
Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'e geçmeden önce basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını bildirdi.
Pazar günü kaç aday açıklanır?" sorusuna cevap veren Erdoğan, "Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız" ifadelerini kullandı.
İBB Başkan adayı ile ilgili soruya Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda A'dan Z'ye hepsi hem sürprizdir, hem de partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacaktır" cevabını verdi.
ANKARA ADAYI AÇIKLAMASI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı hakkındaki bir soruya Erdoğan, "Onu da Ankara'da açıklayacağız" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, seçim beyannamesinin 15 Ocak'ta İstanbul'da açıklanacağını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da katıldığı iftar programında, "Hazine’den yüzde 50 sübvansiyonlu esnaf ve sanatkar kredi limitini 750 bin liradan 1 milyon liraya yükseltiyoruz. İş yeri ve ticari araç edinme esnaf kredi limitini de 1,5 milyon liradan 2,5 milyon liraya çıkartıyoruz. Ticari araç edinme kredisinde sıfır araç yanında 0-5 yaş araçları da kredi için dahil ediyoruz" dedi.
Burdurlu 21 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye katıldı ve rozetini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Detaylar için tıklayın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Haşimi Krallığı Veliaht Prensi Hüseyin Bin Abdullah’ı kabul etti
23 Şubat 2024 pazar günü Ak parti 8 olağan genel kurulu yapıldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de partisinin grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Celal Adan ile görüştü.
Cumhurbaşkanı imzaladı, emeklilere 8800 TL ödeme yapılacak! 17-18 Şubat’ta hesaplara yatırılacak destek ödemesiyle ilgili tüm detaylar burada.
Yorumlar (0)