Adana / Kozan

Başkan Özgan' dan Şampiyon Azra Nur’a Muhteşem Karşılama

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Avrupa Boks Şampiyonası'nda elde ettiği büyük başarıyla dikkatleri üzerine çeken Azra Nur Çetin'i coşkuyla karşıladı. Devamı haberimizde..

Başkan Özgan' dan Şampiyon Azra Nur’a Muhteşem Karşılama

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Avrupa Boks Şampiyonası'nda elde ettiği büyük başarıyla dikkatleri üzerine çeken Azra Nur Çetin'i coşkuyla karşıladı.
Slovenya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında Kozan Belediye'sinin sporcusu Çetin, üçüncü oldu. Özgan, Çetin'i, ailesini, Fatih Öztürk ve teknik ekibini ağırlamaktan dolayı duyduğu gururu ifade etti. Azra Nur'un hedefinin artık Dünya Şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Özgan, genç sporcuların desteklenmeye devam edeceğini belirtti.
Belediye önünde coşkuyla karşılanan Çetin'e, belediye tarafından ödüller verildi. Çetin, kazandığı üçüncülük ile sadece bireysel bir başarı elde etmekle kalmadı, aynı zamanda Kozan'ı gururlandırdı. Belediye binası önünde toplanan kalabalık, şampiyon sporcuyla birlikte gurur dolu anlar yaşadı.
Özgan, Azra Nur Çetin'in başarısının ilçe gençliği için örnek teşkil ettiğini ve bu tür başarıların teşvik edilmesi gerektiğini belirtti. Genç boksörün önümüzdeki hedefinin dünya şampiyonluğu olduğuna inandığını ifade eden Özgan, "Azra Nur'u ve tüm genç sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Yolun açık olsun, şampiyon" sözleriyle duygularını dile getirdi.
Çetin, Avrupa Boks Şampiyonası'ndaki üstün performansı ile adını duyurduktan sonra, Kozan halkının büyük desteğini arkasına alarak yeni zaferlere yelken açmaya hazırlanıyor. İHA 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Adana'da Evininin önünde silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan Öldü
3. Sayfa

Adana'da Evininin önünde silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan Öldü

Adana’da evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan (47), hayatını kaybetti.

Adana'da  Acımadan 3 kişiyi öldürdü, sonrada "Hayatım karardı" dedi
Bölgesel

Adana'da Acımadan 3 kişiyi öldürdü, sonrada "Hayatım karardı" dedi

Adana’da sevgilisini taciz ettiği iddiasıyla acımadan kayınbaba ve 2 damadını öldüren 20 yaşındaki şüphelinin ifadesinde, "Keşke olmasaydı, çok pişmanım. Hayatım karardı" dediği öğrenildi.

Kozan'da emniyet uygulamaları
3. Sayfa

Kozan'da emniyet uygulamaları

Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan uygulamada 4 hükümlü yakalanırken, 1 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Detaylar haberimizde..

Adana’da uyuşturucu satıcı  torbacılara şafak operasyonu: 27 gözaltı kararı
Bölgesel

Adana’da uyuşturucu satıcı torbacılara şafak operasyonu: 27 gözaltı kararı

Adana’da şafak vakti torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldı. 27 gözaltı kararı verilen operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.

Polis memurundan şehirlerarası katliam! Kan donduran detaylar
3. Sayfa

Polis memurundan şehirlerarası katliam! Kan donduran detaylar

Mersin'de görev yaptığı öğrenilen polis memuru, Mersin Tarsus'ta eşini, daha sonra Adana'da kayınbabası ve kayınvalidesini, eşinin halası ile öğretmen kayınbiraderini öldürdü. Polis, Osmaniye'ye öldürmeye giderken yakalandı.

Adana’da Ferdi Tayfur anısına helva dağıtıldı
Bölgesel

Adana’da Ferdi Tayfur anısına helva dağıtıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde esnaf Murat Mercan, Ferdi Tayfur’un ruhuna helva dağıttı. “1 ölü, 85 milyon yaralı” afişi dikkat çekerken, etkinlik vatandaşların yoğun ilgisini gördü.