Gölhisar Belediyesi'nden Çiftçilere İlaçlı Buğday Desteği
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, çiftçilere destek olmaya devam ediyor. Son olarak tarla fareleri ile mücadelede çiftçilere destek olmak amacıyla ilaçlı buğday dağıtımı yapılacağını duyurdu.
Dağıtım Bilgileri:
Tarih: 18 Mart 2024 Pazartesi
Saat: 14:00
Yer: Gölhisar Belediye Hizmet Binası Karşısı
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı açıklamada, "Kıymetli üreticilerimiz, değerli çiftçilerimiz, sizlere olan desteğimiz devam ediyor. Tarla fareleriyle mücadelede ilaçlı buğday dağıtımı yapacağız. Buğdaylarımızı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Sizleri etkinliğimize bekliyoruz."
Buğday dağıtımı, 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14:00'te Gölhisar Belediye Hizmet Binası karşısında gerçekleşecek. Tüm çiftçilerimiz bu dağıtımdan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.
Gölhisar Belediyesi, bu önemli proje ile çiftçilerin tarla fareleri ile mücadelesine katkıda bulunacak ve tarımsal üretime destek olacak. " ifadelerini kullandı.
Denizli Çameli, Burdur Gölhisar ve Çavdır Avcılar Kulüpleri, tarım arazilerine zarar veren domuzlara karşı yürüttükleri av sezonunu başarıyla tamamladı. İşte detaylar!
MHP Burdur İl Başkanlığı, çiftçileri 'Askıda 9 Gülek Buğday Projesi'ne katılmaya davet etti. Bağış, sadaka ve fitre kapsamında buğday teslimi yapılabilecek.
Ziraat Bankası, çiftçilere 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği sunuyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayın!
Ziraat Bankası'nın Genç Çiftçi Kredisi ile tarımsal üretime yatırım yapın! 3 milyon TL’ye kadar finansman, 12 ay geri ödemesiz dönem ve 84 ay vade avantajı sizi bekliyor. Şimdi başvurun!
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde çiftçilik yapan Ali Osman Bozkaya, "Tüccarlar ortalama 8 liranın altına düşen havuca para vermez. Detaylar haberimizde..
Ankara’dan Mardin’e uzanan 11 ilde planlı mısır ekimi kısıtlaması, yer altı su kaynaklarını korumak adına devreye giriyor. Mısır ekimi yerine su dostu ürünlere yönelen üreticiler, hem sürdürülebilir tarımı destekliyor hem de geleceğe yatırım yapıyor.
Yorumlar (0)