Burdur

Başkan taburcu oldu! Bu sözlerle verdi veriştirdi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, geçirdiği kalp krizi sonrasında Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak evine döndü. Alagöz, yaşadığı süreçle ilgili teşekkürlerini ileterek, siyasi çekişmelere ve fitne çabalarına karşı birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan taburcu oldu! Bu sözlerle verdi veriştirdi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti. Bugün sosyal medya hesabından iyi olduğunu ve eve döndüğünü dile getiren başkan Alagöz yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz günlerde ara damarlarımdan bir tanesinde meydana gelen tıkanıklıktan kaynaklı bir kalp krizi geçirdim. Rabbime şükürler olsun ki damar anjiyo yapılarak açıldı ve şu an itibariyle hiç bir sıkıntı kalmadı. Ve bugün itibariyle Tefenni ‘ye dönmüş bulunmaktayım.

Öncelikle ilk dakikalardan itibaren üstün bir performans ile her türlü müdahaleyi yapan Tefenni Acil sağlık ekibimize, Ambulans ekibimize , Isparta şehir hastanesi Kardiyoloji ekibine, Başhekimimize, Başhekim yardımcılarımıza, hastane müdürümüze sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Ve yine ilk andan itibaren her türkü desteğini şahsımdan esirgemeyen MHP Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, MHP Genel Başkan Yardımcım Sayın Sadir Durmaz Beyefendiye Burdur Valimiz Sayın Türker Öksüz beyefendiye, Burdur MHP İl Başkanımız Sayın Gültekin Oktay beyefendiye, Isparta İl Başkanımızada, Isparta Belediye Başkan adayımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın başkanımıza müteşekkir olduğumu belirtmek istiyorum. Isparta şehir hastanesine ulaştığım andan itibaren, hastaneye akın eden tüm hemşeri ve sevenlerime, partili partisiz tüm dostlarıma, mesai arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Yine gerek Arayarak gerek mesaj yazarak gerekse sosyal medya paylaşımları ile üzüntülerini dile getiren Partili partisiz Belediye başkanlarıma, Milletvekillerime, Siyasi parti temsilcilerine , Burdur’un ve Ülkemizin bir çok noktasından bize ulaşan vatandaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

Tüm bunların yanında Tefenni İlçe hastanesine ulaştığım ilk andan itibaren hastanede çalışan bir güruh tarafından bir siyasi partinin toplu mesajlaşma ağına gönderilen Ümit Alagöz Kalp krizi geçiriyor müjdesinin söz konusu partilerin yöneticileri tarafından hangi cümlelerle kutlandığına da üzülerek şahitlik ettik.

Yine bir diğer siyasi partinin Ümit Alagöz’ün helvasını karmak için ne kadar sabırsızlandığını, ve yine bir diğer siyasi partinin temsilcilerinin İlçemizdekilerin kabul etmeyeceğini düşünerek ilimiz dışından davul ve zurnacı kiralama işine nasıl kalkıştığına da yine ibretle şahitlik ettik. Siyasetten bir haber siyaset yapmaya çalışan, Şahsi menfaatleri için toplum menfaatlerini yok sayan, siyasi ikballeri için her türlü ahlaksızlığa tevessül eden şahsiyetsizlerin bilmedikleri bir şey var. Oda kulun bir hesabı varsa Yaradanın da bir hesabının olacağıdır. Ve yine görüldüğü gibi kulun hesabının, yaradanın hesabının yanında hiç bir kıymeti Harbiye’sinin olmadığı görülmüştür. Fitne, fesat, kin, nefret, iftira ve ahlaksızlıkları kendine şiar edinen güruh her zaman olduğu gibi yine yok olmaya mahkumdur. İlçe Kaymakamına bile siyasi baskı yapma gibi bir terbiyesizliğe soyunan, kaymakamı kahvehane köşelerinde itibarsızlaştırma gayretine giren karakter yoksunları dikkat etmelidir. Bizim için Kaymakam Devlettir. Devlet kutsaldır. Dolayısı ile Devleti itibarsızlaştırmak kimsenin haddine değildir.

Kutuplaşma olmaması için üstün bir özveri gösterme gayretimiz, yapılan ve yapılacak her şerefsizce eyleme sessiz kalacağımız anlamı taşımamalıdır. Herkes haddini ve hududunu iyi bilmelidir. Sayın Genel Başkanımızın buyurduğu ve Sayın İl Başkanımızın geçtiğimiz günlerde de hatırlattığı gibi hangi siyasi parti olursa olsun, dalımızı kıranın, ağacını kökünden sökeriz. Bugünden sonra kısasa kısas değil, bire iki ile karşılık verilecektir. Hodri meydan! Rabbimin izniyle her zamankinden daha güçlü, daha hırslı, daha istekli ve daha emin bir şekilde görevimin başındayım. Son olarak evlerinde ilk saatlerden itibaren bizler için hayır dua eden, şifa duaları eden tüm sevenlerime tekrar tekrar teşekkür ediyor, her daim onların yanında olduğumu buradan bir kez daha ilan ediyorum.

Her şey daha refah, daha ferah bir TEFENNİ için." ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENDİM
  • 3
    BEĞENMEDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ümit Alagöz ve Nasuh Özyurt'tan Levent Tokmaker'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Bölgesel

Ümit Alagöz ve Nasuh Özyurt'tan Levent Tokmaker'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve Belediye Başkan Vekili Nasuh Özyurt, İl Genel Meclis Başkanı Levent Tokmaker'ı makamında ziyaret etti.

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!
Bölgesel

Ümit Alagöz'ün mutlu günü! Torunu Gülsüm İlay Dünyaya Geldi!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, torunu Gülsüm İlay'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez dede olma mutluluğunu yaşadı. Alagöz, torununa sevgisini ve hayallerini dile getirdi.

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı
Bölgesel

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, makamını Atatürk Ortaokulu öğrencileri Belinay Bağcı, Ali Fırat Arık, Timur Kağan Temür'a bıraktı.

Başkan Ümit Alagöz'den ittifak açıklaması! Olayları ve iddiaları sıraladı
Bölgesel

Başkan Ümit Alagöz'den ittifak açıklaması! Olayları ve iddiaları sıraladı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, seçim sürecinde yaşanan olayları ve iddiaları sıralayarak var olduğunu iddia ettiği bir ittifakın aslında olmadığını ve bu durumların delillendirildiğini ifade etti.

Tefenni'ye Doğalgaz Müjdesi! 2. Etap Çalışmaları Başlıyor
Bölgesel

Tefenni'ye Doğalgaz Müjdesi! 2. Etap Çalışmaları Başlıyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı hediyesi olarak Doğalgaz 2. Etap çalışma haritasını paylaştı. Detaylar haberimizde...

Arefe günü Başkan Ümit Alagöz'ün acı günü oldu! Bu sözlerle duyurdu
Bölgesel

Arefe günü Başkan Ümit Alagöz'ün acı günü oldu! Bu sözlerle duyurdu

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı'na bir gün kala, 9 Nisan 2024 tarihinde anneannesi Kamile Bayraktar'ın vefat ettiğini üzüntüyle duyurdu.