Başkan Tütüncü, belediyeyi mahallelere taşıyor

Kepez'i karış karış gezip, mahalle muhtarları ile tek tek bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, belediyeyi mahallelere taşıdıklarını söyledi.

Başkan Tütüncü, belediyeyi mahallelere taşıyor

Kepez'i karış karış gezen ve mahalle muhtarlarını da tek tek ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, "Biz belediyeyi mahallelere taşıyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, karış karış gezdiği ilçesinde, merkezi yönetimin mahallelerdeki temsilcisi muhtarları da unutmuyor. Ev ev, esnaf esnaf gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle muhtarlarını da makamlarında ziyaret ediyor. Muhtarların mahalleleri ile ilgili isteklerini yerinde dinleyen Başkan Tütüncü, belediye bürokratlarını da anında telefonla arayarak, taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi konusunda talimat veriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, muhtar ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün bir günde ilçesindeki 5 mahalle muhtarını makamında ziyaret etti. Zeytinlik Mahalle Muhtarı Süleyman Aksu, Gaziler Mahalle Muhtarı Yıldıray Bakay, Varsak Menderes Mahallesi Muhtarı Yılmaz Dursun, Kirişçiler Mahalle Muhtarı Ali Cingöz, Odabaşı Mahallesi Muhtarı Ahmet Batu'yu ziyaret etti. Mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, mahalledeki belediyecilik hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Başkan Tütüncü, "Biz belediyeyi mahallelerimize götürüyoruz. Allah'ımıza çok şükür bugüne kadar hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdik. " dedi.

Muhtarlık ziyaretlerinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar eşlik etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepez’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Etkinlik

Kepez’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı. Dokuma Park’taki 23 Nisan kutlamalarına birbirinden güzel gösteriler sergileyen bayramın sahipleri çocuklar damga vurdu.

Kepez Belediyesi’nde 23 Nisan coşkusu
Bölgesel

Kepez Belediyesi’nde 23 Nisan coşkusu

Kepez’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında belediye protokolü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Kepez’de 4 mahalleye konforlu yaya yolu
Yerel Yönetim

Kepez’de 4 mahalleye konforlu yaya yolu

Kepez Belediyesi, Düdenbaşı, Habibler, Çankaya ve Erenköy mahallelerinde yaya yollarını, 96 bin metrekare (m2) kilit taşlı kaldırım çalışmasıyla güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Kepez’in kızları ilk 16’da
Spor

Kepez’in kızları ilk 16’da

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonasında 5 maçın 4'ünü kazanarak Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Kepezden Vize Döneminde Öğrencilere Sıcak Destek!
Bölgesel

Kepezden Vize Döneminde Öğrencilere Sıcak Destek!

Kepez Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Kerkük Caddesi’nde peyzaj çalışması
Yaşam

Kerkük Caddesi’nde peyzaj çalışması

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Habibler Mahallesi’ndeki Kerkük Caddesi’ne 70 adet zeytin ağacı dikildi.