Antalya / Kepez

Bilim kampı çocukları okula hazır

Antalya'da düzenlenen Tematik Bilim Kampı'na katılan çocuklar, okullarına kaliteli zaman geçirmiş şekilde dönüyor

Bilim kampı çocukları okula hazır

Antalya Bilim Merkezi'nin ara tatil için düzenlediği Tematik Bilim Kampı'na katılan çocuklar, okullarına kaliteli zaman geçirmiş şekilde dönüyor

Ara tatil nedeniyle Antalya Bilim Merkezi'nin düzenlediği Tematik Bilim Kampı'na katılan çocuklar, bilimsel çalışmalar yaptı, el becerilerini geliştirirken ufuklarını genişletti, takım oyunları oynadı, bilimsel çalışmaların nasıl olduğuna dair fikir sahibi oldu. Güne Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün cimnastik eğitmenlerince spor yaparak başlayan çocuklar, Kepez Belediyesi Vakfı'nın hazırladığı öğle yemeği ve ardından ara öğünler ile enerji depoladılar. Atölye aralarında Kepez Belediye Tiyatrosu'nun hazırladığı çocuk oyununu izleyen öğrenciler, her gün tiyatrocuların hazırladığı drama dersleriyle de eğlenceli saatler geçerdiler.

YEDİ BİLİM DALINDA KAMP

Günün sonunda Dokuma Park bünyesindeki müzeler, kütüphane ve sergi salonlarını gezen öğrenciler, kaliteli zaman geçirmiş olarak evlerine döndü. Yaşları 7 ile 14 arasında değişen öğrencilere 7 farklı bilim dalında 6 günlük atölye düzenlediklerini belirten Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Bilim Merkezi Müdürü Selim Tıraş, Şubat ayında da yine buna benzer 6'şar günlük 2 kamp daha hazırlayacaklarını duyurdu. Öğrencilerin tatillerini zengin içeriklerle dolu atölyelerde geçirmeleri için her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirten Tıraş, bir yandan da hafta içi ve hafta sonları 1,5 saatlik atölyeler sunduklarını söyledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var
Bölgesel

Tütüncü’den çalışanlarına müjde var

İşçilerinin alın teri kurumadan hakkını vermeyi prensip edinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıldır omuz omuza yürüdüğü belediye işçilerini giderayak bir kez daha sevindirdi.

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel Yönetim

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.

 Kepez’de yılda bin basketbolcu
Spor

Kepez’de yılda bin basketbolcu

Yaz ve kış okullarında bine yakın basketbolcu adayına dokunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularıyla 18 takımıyla maçlar yapıyor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Bölgesel

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.